
04-06-2011, 10:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Θεοδωράκης: "Επανάσταση για να διώξουμε όσους ξεπούλησα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Τι ΠΟΙΌΤΗΤΑ θέσεων!!!! Τι πολιτικός ΛΌΓΟΣ !!! Μένω έκπληκτος... Είναι προφανές ότι ΔΕΝ ανήκω εδώ... Σου χαρίσω το Βήμα επί ΜΟΝΙΜΩ
|
Δεν θέλω να αισθάνεσαι μόνος… 
Στο υποχωρητικό τέλος μου τα χαλάς λίγο. Θα το ξανασκεφτείς, είμαι σίγουρος. Κάνε το για τους 'άλλους' του forum ρε παιδί μου τώρα… χέσε μας.
Γιατί θές να φύγεις
Πού θα παααααας
Αφού σ’ αγαπώ
Και μ’ αγαπάαααας 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον φίλο TEOSS ότι το μύνημα περί Θεωδοράκη ΔΕΝ αναφερόταν σε δικά του γραφόμενα σε ΚΑΜΜΙΆ περίπτωση.... Αλωωστε δεν τον ξέρω και ΔΕΝ του απήφθηνα (σαν απάντηση ) ΠΟΤΈ τον λόγο... Δεν κατάλαβα ποτέ την επίθεση και την συνέδεσα ότι ΊΣΩΣ επειδή είναι (ισωσ) φίλος με τον GeorgeP τον πείραξε το χιούμορ μου που τον αποκάλεσα Γιώργο Πεταλωτή... Εν πάσει περιπτώσει επειδή είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι παρέα σου και δεν σε ξέρουν, ΕΜΜΕΝΩ στην αποφασή μου προς τους Διαχ/στες του Forum για την εθελοντική διαγραφή μου απο τα μέλη ώστε να διευκολύνω την παρέα σας... Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για την φιλοξενία σας τόσο καιρό και (επειδή) ξέρω ότι ειδικά στα πολιτικά θέματα βγάζω κάποιο θυμό που ίσως εκνευρίζει κάποιους σας ζητώ συγνώμη, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν κάτι το προσωπικό για κανέναν.... Σας ευχαριστώ... Τελεια και παύλα.
|
Το ότι ασχολείσαι – απολογείσαι!!! δείχνει και την ποιότητά σου. 
Παρακαλούμε, που σε φιλοξενήσαμε.. κάτσε τώρα να συνεχίσουμε να σε φιλοξενούμε και πάρε και ένα φοντανάκι.
Χέσε μας ξαναλέγω…
|