Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον φίλο TEOSS ότι το μύνημα περί Θεωδοράκη ΔΕΝ αναφερόταν σε δικά του γραφόμενα σε ΚΑΜΜΙΆ περίπτωση.... Αλωωστε δεν τον ξέρω και ΔΕΝ του απήφθηνα (σαν απάντηση ) ΠΟΤΈ τον λόγο... Δεν κατάλαβα ποτέ την επίθεση και την συνέδεσα ότι ΊΣΩΣ επειδή είναι (ισωσ) φίλος με τον GeorgeP τον πείραξε το χιούμορ μου που τον αποκάλεσα Γιώργο Πεταλωτή... Εν πάσει περιπτώσει επειδή είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επικοινωνείς με ανθρώπους που δεν είναι παρέα σου και δεν σε ξέρουν, ΕΜΜΕΝΩ στην αποφασή μου προς τους Διαχ/στες του Forum για την εθελοντική διαγραφή μου απο τα μέλη ώστε να διευκολύνω την παρέα σας... Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για την φιλοξενία σας τόσο καιρό και (επειδή) ξέρω ότι ειδικά στα πολιτικά θέματα βγάζω κάποιο θυμό που ίσως εκνευρίζει κάποιους σας ζητώ συγνώμη, αλλά σίγουρα ΔΕΝ ήταν κάτι το προσωπικό για κανέναν.... Σας ευχαριστώ... Τελεια και παύλα.
|
Ρε Harlea, δεν καταλαβαίνεις ότι σταματώντας να γράφεις "επιβραβεύεις" έμμεσα αυτόν που "διαφωνεί¨μαζί σου και "τιμωρείς" όσους συμφωνούν μαζί σου.
Ο "Τεοss" είναι ένας από τους πολλούς που γράφουν στο φόρουμ, ούτε το φόρουμ είναι, ούτε εκφράζει όλους μας, ούτε η γνώμη του μετράει περισσότερο από των άλλων..
Aπό την άλλη δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι χρειάζεσαι "προστασία" από επιθέσεις τέτοιου τύπου....