View Single Post
  #57  
Παλιό 06-06-2011, 11:20
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Μηνύματα: 19,474
Προεπιλογή Απάντηση: Το μπλε κτηνος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Kωστακη μου,

παψε να βλεπεις εφιαλτες στον υπνο σου!!!
Το γραφω παραπανω αν προσεξες, ''3 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια'' οπερ και σημαινει οτι με ενα μικρο ασφαλιστικο ποσο σε μια ασφαλιστικη εταιρεια καλυπτονται οι μεταφορες αυτοκινητων σε περιπτωση βλαβης και σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια, μεσω εταιρειας οδικης βοηθειας και συγκεκριμενα της Europe assistance!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ!
Η διαφορα με το ''bmw mobile care'' ειναι οτι η BMW εχει ιδρυσει εσωτερικα ειδικο τμημα παροχης μηχανολογικης βοηθειας (επισκευης) στα οχηματα της πραγμα που της στοιχιζει πολλα επιβαρυνοντας την τιμη των προιοντων της!!!
Εξάλλλου τι θα ελεγες αν αγοραζες ενα οχημα 35000ε για το οποιο θα επρεπε να πληρωνεις και επιπλεον οδικη βοηθεια??
Τα ιδιοκτητα ''mobile care'' σερβιρονται με τον ορο ''σεβασμο στο πελατη'' και με την γνωση του ''τα προιοντα μου ειναι επισφαλη και κοστιζουν πολλα για να τον αφησω αβοηθητο στον δρομο''!!!!!
Αγόρασα... με πάνω από τα διπλάσια... και μετά την 3ετία (του δωρεάν Volvo assistance) άρχισα να πληρώνω οδική... (ADAC)
Reply With Quote