View Single Post
Παλιό 06-06-2011, 20:32
staga1200 Ο/Η staga1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Μoto: BMW R 1200 GS 2007 ΜΑΥΡΟ DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Κυριακη 5-6-2011 χωματινη βολτα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Πηγαμε, γυρισαμε και περασαμε πολυ ομορφα.

Απο δω μονο ο staga ηρθε και τον ευχαριστω. Πολυ καλο παιδι και πολυ καλο τιμονι, απ οτι ειδαμε ολοι.

Ημασταν 9 ατομα, απο τα οποια τα 3 ειχαν παει απο το Σαββατο.

Συναντηθηκαμε στην Αραχωβα και ξεκινησαμε για βορεια. Ολα καλα, ωραιες διαδρομες. Ειδικα στο Δρυμο του Παρνασου τα τοπια μαγευτικα.

Σε καποια σημειο χαθηκαμε πανω στο βουνο, καναμε εναν κυκλο πανω απο το Βαγονετο και ξαναγυρισαμε ασφαλτο. Εκει και κατευθυνομενοι προς Αγ.Αθανασιο ωστε να κανουμε το τελευταιο χωματινο κομματι μεχρι την Παυλιανη, χασαμε στην ασφαλτο δυο παιδια, γιατι πηραν λαθος δρομο σε μια διχαλα.

Καπου εκει η ομαδα χωριστηκε και ο καθενας πηρε τον δρομο της επιστροφης.

Δεν πειραζει. Συμβαινουν κι αυτα.

Η Παυλιανη αρνειται πεισματικα να κατακτηθει για 2η φορα, αλλα θα το κανουμε απο Σεπτεμβριο θελει δεν θελει...!

Φωτογραφιες δεν τραβηξα. Ισως τραβηξε ο staga.

Μια μονο εχω να σας βαλω, αρκετα χαρακτηριστικη της ομορφιας των τοπιων, ειδικα στον Δρυμο του Παρνασου.

ΥΓ Το κανιστρο με την βενζινη δεν προλαβε να ερθει και βρηκα μια εναλλακτικη λυση, που φαινεται στην φωτο, κοστους μολις 8 ευρω!
Δουλεψε αψογα χωρις κανενα προβλημα διαρροης, χωρις κανενα προβλημα ν ανατιναχθει το συμπαν επειδη ηταν κοντα στην εξατμιση.
Φίλε Ηλία και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα μαζί και όλα τα παιδιά τον Στρατή,τον Γιώργο,τον Αλέξανδρο,τον Ανδρέα,τονΚωστή,τον Ολυβ ( δεν ξέρω αν το γράφω σωστά ) και τον Νίκο !!!! Δέν πειράζει που δεν κάναμε όλη την διαδρομή που είχες σχεδιάσει !!! Τη επόμενη φορά φίλε !! Ηλία να δώσεις χαιρετίσματα στους φίλους !!
Τώρα όσο αναφορά φωτό και βίντεο κάντε υπομονή για λίγες μέρες !!! Εχω φροντηστήριο απο τον φίλο Σταύρο Frits σε λίγες μέρες !!!
Reply With Quote