View Single Post
Παλιό 07-06-2011, 23:08
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Αντώνης της πλατείας τα είπε όλα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
.......... και μετά, δεν μας λές την συνέχεια. Εάν έβλεπα και έναν "Δράκο" θα ήταν τέλειο το παραμύθι σου. Αυτά συζητιούνται στην "Πλατεία", 500 στυλιάρια και να βαράνε ή 2-3000 κόσμος να πηγαίνει να αποκλείει σπίτια; Και που ξέρω εγώ αν αυτοί που αρχίσουν να βαράνε δεν θα βαρέσουν και εμένα ή δεν θα χώσουν το στυλιάρι ΣΟΥ στον πισινό μου εν ονόματι της "Πλατείας" Και άντε παραιτήθηκαν γιατί φοβήθηκαν, θα μας σώσει η "Πλατεία" με τους εκλεγμένους δια βοής ή ανατάσεως της χειρός εκπροσώπους της; Επειδή έχω κάποια χρόνια και εμπειρία στην πλάτη μου φοβάμαι ότι η ¨Πλατεία" θα καπελωθεί από τους επαίοντες του είδους.
Σιγά ρε Παναγιώτη... εσύ έχεις χρόνια και εμπειρία και οι άλλοι δεν έχουν?!?!!?

Αλήθεια, ποιοι είναι μαζεμένοι αυτή τη φορά;;; Αυτοί με τον αντίχριστο και τις ταυτότητες;; οι άλλοι που κλαίνε γιατί αποκλείστηκε η ####πετινίτσα;;; μήπως κάποιοι κομματικοί φίλαθλοι "υποψήφιοι Δ.Υ." με σημαιάκια;;;;

Ευτυχώς "τα γραπτά μένουν" και όπως έδειξε σε άλλο θέμα, η "αξία" του φόρουμ είναι σεβαστή και μάλλον θα κρατήσει αρκετά για να βλέπουμε στο αρχείο και να γελάμε στο μέλλον με τις ######## που γράφτηκαν... είτε από μας, είτε από τους άλλους!!!!! Ο καιρός θα δείξει και η χλεύη θα είναι βαριά.
Μόνο μην γυρίσουν μερικοί και κλαίνε πάλι σαν μυξοπαρθένες, "μας παρέσυραν τα τσαμένα"!!!!
Reply With Quote