View Single Post
Παλιό 08-06-2011, 14:47
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Απλοπιισι τισ ελινικισ γραφισ

Δυστυχώς (και έχουμε λίγους Κύπριους εδώ να μας επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν), μεγάλο ποσοστό Κυπρίων θα ήθελαν να είναι απλώς Βρετανοί (μέλη της Κοινοπολιτείας) και όχι Έλληνες. Είναι καλοί επιχειρηματίες αλλά πάσχουν πολλοί από αυτούς από ένα νεοπλουτίστικο κόμπλεξ, μια βλαχουριά (αμ αυτά τα Αγγλικά τους;...) κλπ. Όχι όλοι φυσικά. Δεν θα ξεχάσω όταν μου έλεγε μια γνωστή μου Κύπρια (μεγαλύτερης ηλικίας) πως τους είχαν στείλει πράγματα κάποιοι Ελλαδίτες (το 74) μαζί με ένα γράμμα από ένα κοριτσάκι που μετά γνωρίστηκαν μεγάλες γυναίκες.

Αυτή τη στιγμή η Κύπρος εξάγει "ίδρυση εταιριών" (με τον τόνο) και καλές ευκαιρίες για Ρώσους αμφίβολου background (στην Λεμεσό πινακίδα παρά πινακίδα είναι στα Ρώσικα - οι άλλες στα αγγλικά).

Εγώ τους θεωρώ (γιατί είναι) αδέλφια (εξάλλου και εμείς δεν είμαστε οι καλύτεροι άνθρωποι στον πλανήτη), αλλά εκείνοι εμάς όχι (πολλοί τουλάχιστον).

Μου τη δίνει επίσης η ευκολία που μπαίνουν εκείνη Ελλάδα αλλά όχι το ανάποδο (η συμπεριφορά εκείνων προς εμάς ως "aliens" - με την κανονική του έννοια, όχι εξωγήινοι ) ...ειδικά το τελευταίο κάποια στιγμή το ένιωσα στο πετσί μου με αυστηρότητα μεγαλύτερη από το JFK πχ. στην Νέα Υόρκη.
(οκ δεν ξεπέρασαν το Ben Gurion πάλι καλά)

Last edited by NLS; 08-06-2011 at 14:48.
Reply With Quote