View Single Post
Παλιό 09-06-2011, 16:23
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Smile Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2011 ..οταν τα ονειρα γινονται πραγμ

:meeting: ...και συνεχιζω τη δευτερη μερα που ειχε απο Bressanone περασμα προς την πανεμορφη και καταπρασινη λιμνη Lago Di Carezza στις ριζες της μια ακρης του συγκροτηματος των Δολομιτών περασμα μεχρι το Nova Levante και φυσικα ξεσκονισμα με απιστευτο στεγνο οδοστρωμα και αγωνιστικη διαθεση Sella runde Grande , με τα περισσότερα γνωστα και αγνωστα πασσακια των Δολομιτων απο μια εως και περισσοτερες φορες...2x Sella Joch , 3x Groedner Joch, 2x Valparola pass , Valzarego pass, Pass Giau ,Pass Santa Lucia ,3x Campolongo Pass , 4x Wurzjoch...

....μιλαμε ηταν η καλυτερη μερα απο πλευρα οδηγικής απολαυσης ...μαζεψαμε 460 χιλιομετρα σε μια εκταση που οι στροφες διαδέχονται η μια την αλλη χωρις σχεδον κανενα ισιο μεγαλο κομματι.... εγω οπου και να γυριζα εβλεπα κοκκινο πανι!...και οι 4 μηχανες καρφωμένες η μια πισω απ την αλλη και το ματι στο βαθος του καθε Tornadi!....κατηφορες,ανηφορες, καθε ειδους κλίση πολυ λιγη κινηση...1τη, 2ρα το πολυ 3τη!....το ξεκοίλιασα το κιβωτιο!....γυρισαμε το βραδυ στις 8 στο πανδοχειο και ήπια τουλαχιστον 5 μεγαλες παγωμενες μπυρες για να ηρεμησω και να ξεδιψάσω!.... δεν θυμαμαι ποτε να εχω βγαλει τοσα γουστα σε μια μερα με τη μηχανη!...Του πεταξα τα ματια του GS!... απιστευτη ευχαρίστηση!...συνυπογραφω χωρις να εχω γυρισει και ολο το κοσμο ...οτι η περιοχη αυτη ειναι μια απολυτη παραδείσια παιδικη χαρα για γκαβλωμενους μηχανοβιους.... και ολα αυτα στη σκια τεράστιων επιβλητικών χιονισμένων κορυφων και αποτομων επικίνδυνων βράχων....

...τα λογια ειναι φτωχια ....

Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 14-06-2013 at 18:30.
Reply With Quote