Καθως το μεσημερι πλησιαζε σιγα σιγα ειχε ερθει ο καιρος να μαζευουμε για την επιστροφη. Περιεργως δεν ενοιωθα ασχημα, σε αντιθεση με τον Γιωργο που φυσουσε και ξεφυσουσε σκεπτομενος την επιστροφη στη μπαχαλουπολη απο αυριο.
Εγω απο τη μερια μου ενοιωθα γεματος, διοτι ειχα καταφερει να ξεφυγω απο τα προβληματα και τα απειρα αν πως και γιατι που γεμιζαν το μυαλο μου πισω στην Αθηνα και τωρα απλα στεκομουν εδω πληρης, ηρεμος, καθαρος, ενα λουτρο της ψυχης ηταν αυτες οι μερες λεμε!
Μαζεψα το τσαντηρι για αλλη μια φορα και συντομα ολοι πηραμε το δρομο της επιστροφης. Καποιοι για το βορρα, καποιοι για το νοτο, ολοι ομως ανταλλαζοντας ευχες για να ανταμωσουμε ξανα συντομα και παντα ετσι χαμογελαστοι και ακομα πιο ευτυχισμενοι...
Καβαλα στα αλογα μας και παμε...
Μια συντομη παρακαμψη για την παραλια της Νταμουχαρης για το εταιρο ημισι ενος φιλου που ηθελε να τη δει...
...και καθοδος για το Πηλιο απο μια καταπληκτικη διαδρομη πανω απο το βουνο που γνωριζε ενα πολυταξιδεμενο φιλαρακι ο Τακης.
Εκατσα τελευταιος για να απολαμβανω το θεαμα των μηχανων που πηγαιναν πορεια μεσα στο καταπληκτικο τοπιο.
Αυτη ειναι η δικια μου μοτοπορεια...
Μουσικη:
Γ. Αγγελακας - Σιγα μη κλαψω
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
Εκει που ο δρομος δεν ισιωνει πουθενα και οι μηχανες χορευουν απο τη μια πλευρα στην αλλη σε εναν αεναο χορο.