View Single Post
Παλιό 15-06-2011, 12:30
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτος προγραμματος...

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Καπου εδω εκλεινε ενα υπεροχο τριημερο. Ειχα ξεκινησει χωρις προγραμμα, χωρις να ξερω που θα παω τι θα δω... Το μονο που ηθελα ηταν να φυγω, να καθαρισει το μυαλο, να ανασσανει η καρδια μου, να δω τα πραγματα που ειχα αφησει στην ακρη, να μετρησω οσους με μετρανε, να σταθω διπλα σε οσους θελουν να στεκονται στο πλαι μου...

3 μερες στο δρομο. 3 μερες καβαλα στα σιδερενια αλογα μας, να πηγαινουμε εκει που μας παει ο δρομος, εκει που περιμενουν φιλοι, αγκαλιες, φιλια, χαμογελα.
Ο Γιωργος ελεγε ξανα και ξανα ποσο του αρεσε το τριημερο αυτο και ποσο καιρο ειχε να κανει μια τοσο χορταστικη εκδρομη και εγω δεν ειχα παρα να συμφωνησω.
Μπορει τα χιλιομετρα του δρομου να ηταν λιγα, ομως τα χιλιομετρα της ψυχης μου ηταν παρα πολλα και ενοιωθα ευλογημενος που μπορω ακομα να κανω αυτο το πραγμα...
Και αν οσα θελαμε δεν εγιναν, και αν οσα ονειρευομαστε δεν γινουν, σημασια εχει να μπορεις να ονειρευεσαι ακομα.
Σε πεισμα των καιρων...
Σε πεισμα των ανθρωπων...
Σε πεισμα οσων με ευκολια τσαλαπατανε τα ονειρα μας χωρις να ξερουν τι ακριβως κανουν...
Tread lightly, because you tread on our dreams ελεγε εκεινη η υπεροχη επιγραφη στο καστρο στην Πολωνια και απο τοτε την εχω κρατησει λεζαντα στη ζωη μου, τροπο ζωης, φαρο φωτεινο να μου δειχνει το δρομο για οσους αγαπω και με αγαπανε... Οι υπολοιποι που επιλεγουν να μην σταθουν, να μην γνωρισουν, να μην μεινουν απλα δεν θα καταλαβουν ποτε...

Ειμαι ενας ταξιδευτης...

Και ονειρο μου ειναι να αγγιζω τις ζωες των ανθρωπων που γνωριζω...

Αλλοτε μονος....

...αλλοτε με παρεα...

...και αν παρεα δεν υπαρχει θα τη φερει ο δρομος, οπως εκανε με την ομορφη παρεα των BMW που συνταξιδεψαμε μεχρι την Αθηνα.
Και αν οσα θελησαμε δεν εγιναν θα γινουν αλλα πιο ομορφα και μεγαλα...
Ν. Πορτοκαλογλου - Αντε καρδια μου
Άντε καρδιά μου, άντε πάλι
πρέπει να μάθεις κάτι πάλι
κάτι καινούργιο, κάτι νέο
κάτι πιο δύσκολο κι ωραίο
Ναι κάτι δύσκολο κι ωραίο
σε θέλει ακόμα πιο γενναίο

Αφιερωμενο εξαιρετικα σε ολους τους φιλους που ακομα με ανεχονται...

TΕΛΟΣ
Reply With Quote