...8η και τελευταία φιλοι!.... μιλαμε ηδη εχουμε ξεπερασει κατα πολυ τα 2 χιλιαδες ορεινα χιλιομετρα και μερικες μερες τις 13 ωρες πανω στη σελα ... αλλα και μονο που σκεφτόμουν οτι σχεδον τελειωσε και τα μεσανυχτα θα ειμαι παλι πισω Solingen ....πικρα!... νωρις παλι λοιπον ,απ τις 7 κιολας στο δρομο ,με προορισμο λιγο μετα το μεσημερι Μοναχο! Με μια ομορφη τελευταια πινελια ομως, ζωγραφιζοντας με πορεια
Sterzin, Jaufen pass, Sant Leonard , passo rombo (timmelsjoch), Hahntenn Joch, Μοναχο Σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι παρολο την δυσκολια και την στενοτητα του δρομου σε μερικα δρομάκια , δεν περασαμε τοσες μερες καποιο πασσο που να πω δεν μου αρεσε ...αλλο στριφτεροτερο, αλλο με περισσοτερη φυση ...αλλο πιο τουριστικο για φωτογραφιες ...πάντως ολα μου αρεσαν .... αλλα η πορεια Jaufen pass(passo Giovo), Sant Leonard , passo rombo (timmelsjoch), Hahntenn Joch..δεν περιγραφεται!.... καταπληκτικες δρομαρες για να ξεδωσεις για καλα!.... αποτομες πλαγιες αλλα με σχεδον τελεια ασφαλτο και πολυ καλο γκριπ!.... να φαει μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσάλι...χεχε! ...μιλαμε για το απολυτο ξεφαντωμα!...πολυ στροφη! Με τα πολλα οντως ολα τα ομορφα καποτε τελειωνουν και στις 15:00 το μεσημερι γραφοντας 386 ορεινα χιλιομετρα μεσα σε 8 ωρες, με μια μονο σταση, φτασαμε ασφαλης στο χωριουδακι εξω απ το Μοναχο που ειχαμε αφησει το τρειλερ και φορτωμενοι μετα απο πολυ ταλαιπωρία με το αυτοκινητο και τις συνεχεις ουρες στην autobahn μετα απο 11 ακομα ωρες , στις 2 τα μεσανυχτα καταταλαιπωρημένοι φτασαμε σπιτι!
Finito La musica...arrivederci bella Italia!!!