View Single Post
Παλιό 16-06-2011, 23:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι σκέτο......παρακράτος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Tη ηταν? πολιτικος?

οχι μαν, γυναικολογος ηταν το ρεμαλι .....

ο αλητης

ο κλεφτης..

ο απατεωνας

ο Ξαδερφος μου επιτροπος στην ΕΕ και βλεπει μια ημερα σε μια συνεδριαση να χεζουν την ελλαδα... ολοι τους οι ευρωποαιοι διοιτι ο ανδρεας τα ειχε κανει μπαχαλο το 88, και βγαινει στις καμερες ο αληταγκουρας και τη λεει?

κανει διαγγελμα στο λαο (οπως και το καθηστερημενο του)
" ελληνικε λαε, δεχομαστε βαρβαρες ανευ προηγουμενου πιεσης να ενδωσουμε στο ευρωπαϊκο κατεστημενο, αλλα εγω προσωπικα θα βγαλω την ελλαδα νικητρια και τον καθε ελληνα μαγκα"

Λαϊκιστης μεχρι βλακειας... ο μπουφος

GeorgeP, οταν με φερετε τα κλεμμενα μπορειτε ολοι εσεις να μιλατε για τα ρεμαλια του πασοκ, στο ξαναργραψα σε αλλο ποστ αλλα δεν απαντησες .....

φερτε τα κλεμμενα και μετα μπορειτε να μιλατε για τον γυναικολογο και το καθηστερημενο του, οσο αφορα το βενιζελο... σαν εχθες θυμαμε τον παγκαλο να λεει για μαυρη τρυπα στο ταμειο του πολιτισμου οταν του το παρεδωσε επι σημιτη ο βενιζελος.... θυμασε ποσο ηταν??? 4 δις δρχ....

ετσι για να μην ξεχνιωμαστε...

Αρκα σορυ ρε αλλα δεν κρατιεμαι να την λεω σε φρουρους της πασοκικης λαιλαπας....
Δεν με λες ρε φιλε, εσυ θα κρινεις εμενα? Εσυ θα κρινεις άλλον πολιτη ισον προς εσενα? Εσενα ποιος θα σε κρινει με αυτα που λες?

Και δεν μου λες ρε μαγκα, εμενα με βαπτισες ''πρασινοφρουρο'', εγω πως να σε βαπτισω? Αναρχικο, Χρυσαυγιτη, αποσταθεροποιητη του συστηματος, σαμποτερ, κακκεκτυπο Τσιπροειδες μηπως...... εεεεε? πως?????

Ε, μαγκα, εγω ειχα το θαρρος να πω οτι ναι εβγαζα μαυρα, οπως το 90%των Ελληνων, εσυ εχεις το θαρρος να μας πεις πως τα εκλεβες??? Μηπως σου κοπηκανε οι επιδοτησεις και καιγεσαι???

Αντε μπραβο φιλε μου διοτι η πολυ Δημοκρατια κανει τους ανθρωπους να λενε οτι μαμακια τους κατεβει στο κεφαλι!

Σημ. αυτο ΝΑΙ ειναι επιθεση στην επιθεση!
Reply With Quote