
16-06-2011, 23:09
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
|
|
Απάντηση: Ράλι Ακρόπολις: Πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων στις διαδρομές
Στην απόφαση να προκηρύξει έπαθλο με την ονομασία "Γιώργος Μοσχούς", στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντος οδηγού αγώνων παγκόσμιου βεληνεκούς, προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Ακρόπολις.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στον καλύτερο οδηγό του αγώνα, ο οποίος θα προκύψει από ψηφοφορία του κοινού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ράλι Ακρόπολις και θα βραβευθεί κατά την τελετή τερματισμού του αγώνα, την Κυριακή (19/06), στο Club Hotel Casino Loutraki.
Στην ψηφοφορία συμμετέχουν και οι 42 οδηγοί του αγώνα, ενώ η απονομή του επάθλου θα γίνει από τους γιους του Γιώργου Μοσχού, Μανώλη και Παύλο.
Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 08:00 της Πέμπτης 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 15:00, με την ολοκλήρωση του καθαρά αγωνιστικού μέρους του Ράλι Ακρόπολις.
|