View Single Post
Παλιό 18-06-2011, 22:56
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Σάββατο πρωί στο Mont Blanc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Τα φαιδρά κλισέ τύπου "una faccia una razza", για να τα πιστέψεις,
.
...πρέπει να έχεις κουλτούρα προθαλάμου επαρχιακού κομμωτηρίου.
...
τόσο κοντινή αλλά και τόσο μακρινή χώρα!
Μια χώρα που εξάγει κουλτούρα, φινέτσα, στιλ, τεχνολογία,
.
...και παρά τα σοβαρότατα πολιτικά προβλήματα, δεν κατάντησε να ψάχνει το πολιτιστικό της στίγμα μπερδεύοντας το σούσι με τη λακέρδα!
Χαίρομαι που βλέπω ότι οι διαπιιστώσεις είναι κοινές για όλους μας! Τα ίδια ακριβώς έλεγα πέρσυ στον επίλογό μου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργη, πραγματικά δεν έχω λόγια!! Απίθανο ταξιδιωτικό, τα κείμενα και οι φωτογραφίες τα σπάνε και συν τοις άλλοις συγκινήθηκα που είδα γνωστά μέρη στα οποία έχω περάσει κάποια από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Grazie mille που λένε και στο χωριό μου. Θα συμπλήρωνα στην περιγραφή σου όσον αφορά την Μπολώνια πως ενώ η πόλη έχει γύρω στους 400.000 κατοίκους, στο Πανεπιστήμιο της φοιτούν πάνω από 90.000 φοιτητές (πηγή)! Και εννοείται πως οι καταλήψεις και τα άλλα όμορφα φαινόμενα των Ελληνικών Πανεπιστημίων απλά δεν υφίστανται.. Βέβαια τα τελευταία χρόνια με την αύξηση των λαθρομεταναστών υπάρχει κι εκεί κάποιο θέμα αλλά τίποτα που να συγκρίνεται με τα δικά μας χάλια.

Και στην επόμενη παιδιά με το καλό, να έχετε πάντα όρεξη να χαίρεστε τα μηχανάκια σας και όταν περάσετε από τα μέρη μας να πάμε για καμιά ρακή!

Χαίρομαι για τις επιπλέον πληροφορίες, σε κάνουν να εκτιμάς περισσότερο αυτό που βλέπεις και επισκέπτεσαι! Σε τίποτε, μα τίποτε καλό δεν τους μοιάζουμε...

Στην Μπολώνια είδα μερικούς αφρικανούς, δε νομίζω να ήταν λαθρομετανάστες γιατί οι καραμπινιέροι τους κυνηγάνε με την καραμπίνα και δεν τους αφήνουν. Όταν ξεφόρτωνε το βαπόρι στην Ανκόνα, τα ψάχνανε ένα προς ένα τα φορτηγά και τσίμπησαν έναν που ήταν κρεμασμένος από κάτω. Αυτός βέβαια "πέρασε" από τους δικούς μας στην Πάτρα. Τον είχε ένας καραμπινιέρος στα γόνατα με το πιστόλι από πάνω και χειροπέδες περασμένες, περιμένοντας συνάδερφό του να τον μαζέψει...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
για να μην ξεχνιομαστε,η μπολωνια ειναι και η γενετειρα μου...,
γι αυτο ειμαι και τοσο φινετσατος ο ατιμος!
Τώρα εξηγείται!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi Εμφάνιση μηνυμάτων
και δεν είναι η πρώτη φορά...

Και' λεγα, θα μου την πει, δε θα μου την πει!
Βασίλη όπως είπα και στο Θανάση, την επόμενη φορά θα κάνω έγκαιρη ανακοίνωση και άφιξη!
Reply With Quote