19-06-2011, 04:37
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μoto: R1200 GS 04
|
|
Είχα ατύχημα...
Την Πέμπτη το μεσημέρι έκλεισα το μαγαζί και ξεκινάω για το σπίτι. Μετά από ένα χιλιόμετρο και ενώ έχω βγεί στον επαρχιακό δρόμο, μπροστά και τέρμα δεξιά βρίσκεται παππούς (76ετών)με σκουτεράκι πηγαίνοντας με 30χλμ., έχοντας φορτωμένο ένα χορτοκοπτικό, αυτά με την μισηνέζα. Πλησιάζοντας τον, ανοίγω προς το κέντρο του δρόμου για να τον προσπεράσω και εκείνη την στιγμή ο παππούκας χωρίς καμία προειδοποίηση το κόβει όλο αριστερά για να πάει σε ένα κτήμα. Πλακώνομαι στα φρένα και στην κόρνα, βγαίνω στο αντίθετο ρεύμα τέρμα αριστερά για να τον αποφύγω, ο παππούς δεν έχει καταλάβει τίποτα και δυστυχώς τον βρίσκω με το δεξί πλαινό καπάκι του ρεζερβουάρ και το δεξί κάγκελο του μπόξερ, στο τιμόνι του και στην ποδιά αντίστοιχα. Εγώ δεν έπεσα και στα επόμενα 3-4 μέτρα σταμάτησα, κατεβαίνω κοιτάω πίσω ο παππούς στην άσφαλτο να φωνάζει από τον πόνο, έσπασε το αριστερό του πόδι στο καλάμι, το ίδιο απόγευμα του κάνανε εγχείρηση και του βάλανε σίδερα. Τι να πω ρε γαμώτω έγινα ράκος, στεναχωρέθηκα πολύ και ο κυρ Βασίλης (ο παππούς) δεν έχει κανέναν! Κάθε μέρα πάω στο νοσοκομείο και του κάνω λίγο παρέα και ο καημένος μου λέει '' μη στεναχωριέσαι αγόρι μου δεν είναι τίποτα θα περάσει'' !!! Να προσέχετε φιλαράκια, σας ευχαριστώ για την παρέα και πάντα όρθιοι να είστε.
Last edited by egefalikos; 19-06-2011 at 04:38.
|