View Single Post
Παλιό 20-06-2011, 08:50
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!!

Να πώ και εγώ την γνώμη μου για το σχολείο αυτό.

Πραγματικά η παρέα ήταν πολύ καλή το κλίμα απίστευτο όλοι υποστήριζαν όλους. Χάρηκα που γνώρισα καινούργια άτομα .

Ο Τάκης και ο Βασίλης πολύ καλοί !!!! με υπομονή και επιμονή βοηθούσαν όλους μας να γίνουμε καλύτεροι. Πολύ καλοί δάσκαλοι !!!!
άνετα ξανακάθομαι στα θρανία μαζί τους.

Μου έκανε εντύπωση που έπαιρναν ξεχωριστά, κάποιους από εμάς και τους βοηθούσαν με επιπλέον συγκεκριμένες ασκήσεις. ΑΥΤΟ είναι ΜΑΘΗΣΗ για την ΜΑΘΗΣΗ και όχι απλά κάνω την δουλειά μου και φεύγω. !!!!

Μπράβο στο φόρουμ για την πρωτοβουλία του να οργανώσει το μάθημα κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη αφού κυκλοφορούμε στην ζούγκλα που λέγεται ελληνικοί δρόμοι. Στον Δημήτρη και τον Σταύρο που ήρθαν εκεί για να μας υποστηρίξουν.

Μπράβο στον Σταύρο και τον Δαναό που σαν άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώμα έρχονται και ξανακάθονται στα θρανία, μαθαίνοντας καινούργια πράγματα. Δείχνει τη ωριμότητα και το επίπεδο που πρέπει να έχει ένας μοτοσυκλετιστής. "Οσο ζείς μαθαίνεις".

Το μεγαλύτερο μπράβο όμως αξίζει σε όλα αυτά τα νέα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά να συμμετέχουν στο σχολείο με σκοπό να γίνουν καλύτεροι αναβάτες. Να μάθουν να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ελπίζω στο μέλλον να οργανωθούν και άλλες τέτοιες δραστηριότητες !!!!!

Last edited by peterv; 20-06-2011 at 08:53.
Reply With Quote