Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
Εχω να προτεινω το Airtek της Clover που ειναι ενα εξαιρετικο καλοκαιρινο πανεμορφο μπουφανακι με πολλα διατρητα σημεια, ενισχυσεις και μια λεπτη εσωτερικη επενδυση-γιλεκο (κανονικα ειναι αορατο - διπλωμενο πισω απο τη μεση και το προσθετεις μονο οταν εχει ψυχρα) που βοηθαει αρκετα στα καλοκαιρινα δροσερα πρωινα ή βραδυα, μια και το συγκεκριμενο μπουφαν ειναι μονο για προστασια και οχι για το κρυο! Στα 165 ευρω ΗΤΑΝ μια εξαιρετικη αγορα!
Με λυπη διαπιστωσα γραφοντας αυτες τις γραμμες οτι η εταιρεια το αντικατεστησε με το Airtek-2 που κατα τη γνωμη μου ειναι λιγακι πιο ασχημο, δειχνει ζεστοτερο και ειναι αρκετα ακριβοτερο στα 230+ ευρω!!
Θελω να πιστευω ομως οτι με λιγο ψαξιμο θα μπορεσεις να βρεις το παλιο μοντελο...
EDIT... Το βρηκα εδω!
ΜΠΟΥΦΑΝ CLOVER AIRJET GREY | Moto accessories.gr Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών - Ανταλλακτικά Μηχανής - Προσφορές Stock
|
Το εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!!! Απλα μοναδικο!!! Το εχω 4 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Το πλενω 4 με 5 φορες μεσα στο καλοκαιρι λογω χρωματος βεβαια. Εχω και τα ασορτι του γαντια τα οποια ειναι επισης πολυ καλα!!!!
Μπορεις να το βρεις νομιζω στην stelpet (ειχε καποια κομματια πριν απο λιγο διαστημα) αλλα και σε αλλα μαγαζια. Το 2 το εχω δει και εγω και δεν τρελαθηκα τοσο.....