View Single Post
  #18  
Παλιό 22-06-2011, 17:57
TARKAS Ο/Η TARKAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: PIREAUS
Μoto: GS 1200/10
Μηνύματα: 501
Προεπιλογή Απάντηση: Καθηγητές υπολογιστών, ερώτηση. Toshiba Satellite L655-

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορω να σε εξυπηρετησω αλλα ειμαι στη Μυτιληνη... Αν δεν βρεις καποιον κοντα, στειλε το μου με μια κουριερ...

Να εχεις υπ οψιν οτι τα περισσοτερα Τοσιμπα εχουν 2 θεσεις για μνημες και ειναι και οι δυο κατειλημμένες! Αρα αν θελεις να πας ας πουμε απο 2γιγα (2χ1) σε 4 γιγα πρεπει να αγορασεις 2 μνημες των 2 γιγαμπαιτ.

Για τον δισκο, πρεπει να τον αντιγραψεις τον πρωτοτυπο σου στον καινουριο σε αλλον υπολογιστη με καποιο προγραμμα τυπου "γκοστ" και μετα να γινει η τοποθετηση στον υπολογιστη σου.

Προτεινω τελος να παρεις μια εξωτερικη θηκη (κοστιζει περι τα 12 ευρω) και να βαλεις τον παλιο σου δισκο μεσα ωστε να τον κανεις εξωτερικο!

Τι λες τωρα. Το κακο ειναι οτι ειμαι τεμπελης σε αυτα και δεν χερω που αγοραζεις την συγκεκριμενη μνημη και τον συγκεκριμενο σκληρο για αυτο το μοντελο. Ειχα βολευτει με τον συγχωρεμενο. Ευχαριστω πολυ παντως.
Μηπως σε παρω τηλεφωνο καμια μερα???
Reply With Quote