View Single Post
Παλιό 23-06-2011, 17:36
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: NEO V-STROM 2012!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο κάτι είναι "καλύτερο" από το "από κάτω του" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία - όποιος θέλει τα κρατάει όποιος θέλει τα βγάζει), τόσο και η τιμή του θα ανεβαίνει ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ - γεωμετρικά ίσως

έτσι μια Ferrari δεν είναι 15 φορές καλύτερη από ένα καλό "καθημερινό" sport (αν βάλεις κάτω τα νούμερα), αλλά η αγορά της επιτρέπει να είναι 15 φορές ακριβότερη

αντίστοιχα και η GS (και η κάθε GS) δεν είναι 30% καλύτερη από κάποια μηχανή με 30% καλύτερη τιμή, ίσως είναι 10%, ίσως είναι 5% + ότι πλασάρει καλά

αυτό το παιχνίδι πήγε να παίξει και το Super Tenere και δεν του έκατσε (και ξαναβγήκε με καλύτερη τιμή)
αυτό το παιχνίδι έπαιξε και το KTM 950 όταν βγήκε στην Ελλάδα συγκεκριμένα (εδώ έκανε ίδια τιμή με το GS, ενώ έξω ήταν αρκετά φτηνότερο) και του έκατσε

γι' αυτό λέει ο κόσμος το V-Strom "τίμια μηχανή"
γιατί κάνει όσο θα ήθελαν για αυτό που είναι

όλα είναι σχετικά βέβαια...

αν είναι αυτό τίμιο (που είναι δηλαδή), τότε ένα μτχ. Africa σε καλή κατάσταση και με λυμένα τα ηλεκτρικά του (τουλάχιστον αχέμ προσωρινά - ξέρετε δεν παθαίνουν τίποτα τα honda) τι είναι; ευκαιριάρα;

ο κουμπάρος μου πήρε ένα beverly 200 με 1500 ευρώ... δεν βρίσκεις και πολύ φτηνότερα... το πούλησε μετά από 20 μέρες και πήρε ένα Guzzi Breva 750 (με καλύτερη κατανάλωση btw) με 3700 ευρώ... ποιο ήταν πιο ευκαιρία;

εξαρτάται ποιον ρωτάς - εγώ πχ. δεν θα έδινα ούτε 500 για το beverly

γιατί τα λέω όλα αυτά - γιατί το ποιος αγοράζει (και πόσοι) και ποιος πουλάει (και πόσα) ορίζει το πόσο κάνει κάτι

όχι το πόσο κάνει να φτιαχτεί πχ.

ΟΚ τώρα συνεννοηθήκαμε. Συμφωνώ. BTW η Africa, για κάποιον που θα έδινε 2000€ + ,για κάτι σε σκουτεροειδές, είναι ευκαιριάρα!!!! Αρκεί να θέλει μοτοσυκλέτα κι όχι ένα μέσο για το πηγαιν' - έλα στη δουλειά....
Reply With Quote