Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose
Εγώ πάντως , όταν επέλεξα την μηχανή, ο πωλητής "απαίτησε" να επιλέξω άμεσα τα δώρα, ώστε να είναι σε θέση να μου τα παραδώσει, με την μηχανή, και αν δεν τα είχε ετοιμοπαράδοτα να φροντίσει στο 4ήμερο που μεσολαβούσε να τα έχει παραλάβει.
Και ειδικά επειδή εκτός απο την τριπλέττα με τις βαλίτσες και το συναγερμό πήρα και κράνος , ήθελε να τσεκάρει ότι είχε το νούμερο μου στον συγκεκριμένο ΄τυπου που ήθελα, ώστε να μην γίνει καμμιά στραβή.
Η αντιμετώπιση ήταν απίστευτα φιλική και εξυπηρετική.
Επειδή δε, ήμουνα απο επαρχία (νησί) τη Δευτέρα συμφωνήσαμε και έδωσα προκαταβολή, και με προσωπική εγγύηση του υπεύθυνου του μαγαζιού , άμεσα πήγαν πλαστικά για βάψιμο, σέλλα για αλλαγή χρώματος επένδυσης και ότι άλλα ζήτησα συναγερμός κ.λ.π.) και Πέμπτη πρωί με πήρε τηλέφωνο το παλικάρι, "έλα να παραλάβεις για να προλάβεις το καράβι" που έτσι κιαλλιώς έφευγε Σάββατο πρωί !.
Υποθέτω αντιπροσωπεία με αντιπροσωπεία διαφέρει...
Ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη χωρίς να χάσεις τον χρόνο σου , για κάτι το οποίο υποτίθεται ότι ήταν και ενα ισχυρό κίνητρο για να αγοράσουμε την μηχανή ως καινούργια
Κώστας
|
Ευχαριστω για την ενημερωση φιλε Κωστα και ετσι ειναι το σωστο.Αλλα φαινεται μερικοι αντιπροσωποι το μονο που τους νοιαζει ειναι να μας παρουν τα λεφτουδακια μας και απο κει και περα ζαμαν φου.
Τι να κανουμε πεσαμε στη περιπτωση και τωρα θα τρεξουμε.Παντως αν νομιζουν οτι ειμαστε παιδια ενος κατωτερου Θεου κανουν μεγαλο λαθος.