View Single Post
Παλιό 26-06-2011, 16:52
FZMAN Ο/Η FZMAN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μoto: YAMAHA FAZER S2
Προεπιλογή Απάντηση: ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ 8/6/11 - 22/6/11 5 ΧΩΡΕΣ

Φεύγοντας λοιπόν απ΄το LUGANO πήρα κατεύθυνση για την τελευταία πόλη που θα διανυκτέρευα κιόλας, μια πόλη στην Βόρεια Ιταλία.

Το ξενοδοχείο που έμεινα

ήταν δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της COMO

αλλά και πολύ κοντα στην απίθανη λίμνη του COMO

και στο εκπληκτικό πάρκο δίπλα στην λίμνη.

Υπήρχε βέβαια και αρκετός κόσμος που απολάμβανε μια βουτιά στην όχι και τόσο καθαρή λίμνη αλλά μιας και η ζέστη ήταν αρκετή

Ε, είχα περπατήσει λοιπόν αρκετά, και γύρω απ΄την λίμνη αλλά και στα στενάκια του COMO

τι ποιό καλό λοιπόν απο μια

μαζί με μια ωραία ιταλική

Έτσι λοιπόν φτάσαμε και στο τέλος και αυτής της ημέρας.
Η επόμενη και τελευταία μέρα ήταν η ημέρα που θα έφευγα απο΄την Ιταλία και θα έπερνα το καράβι απο Ανκώνα για Πάτρα.
Δυστυχώς ήξερα και είχα ανχωθεί λίγο ότι το COMO απ΄την ΑNCONA απέχει περίπου 500 χλμ και εγώ αν και είχα κλείσει το εισητήριο του καραβιού δεν το είχα πάρει στα χέρια μου λόγω προβλημάτων του συστήματος της SUPERFAST FERRIES.
Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να ήμουν στο λιμάνι αρκετά πιο νωρίς απ΄τις 13.30 που έφευγε το καράβι.
Σηκώθηκα λοιπόν το πρωί και αφού έφαγα πρωινό αναχώρησα το πρωί στις 7,00 και βγαίνοντας στην autostrada δυστυχώς συνάντησα πάρα πολύ κίνηση λόγω του ότι όλοι πήγαιναν στην δουλειά τους.
Αφού κατααγχώθηκα μέχρι να περάω ειδικά το MILANO μιας και όλοι πήγαιναν προς τα εκεί απο εκεί και πέρα ανέλαβε η καλή μου να με ξεαγχώσει και πολύ πιο γρήγορα και ΑΝΕΤΑ απο όσο περίμενα έφτασα στην ANKONA στις 11:45 και έτσι πρόλαβα και το εισητήριο και τα πάντα.
Εδώ μια στάση κάπου στην autostrada

και εδώ πια στην ANCONA λίγο πριν την επιβίβαση στο καράβι

Έτσι λοιπόν κάπου εδώ τελειώνει και το φετινό μου ταξίδι στο εξωτερικό, ένα ταξίδι πολύ μεγάλο σε απόσταση με πολλές πολλές εμπειρίες , πάρα πολλές εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μου για πάντα.
Άξια σύντροφος μου η καλύτερη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της, μια μοτοσυκλέτα που με πήγε ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΕΤΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ!!
Μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα που δυστυχώς μόνο λίγοι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά να την χρησιμοποιήσουν σωστά και αυτή βέβαια να τους το ανταπωδώση και με το παραπάνω.
Για να το ξεκαθαρίσω λίγο, το FAZER δεν είναι sport μοτοσυκλέτα αλλά μια all around που θα σε πάει όπου υπάρχει άσφαλτος ή έστω πολύ λίγο χώμα όσο μακρυά και αν είναι αυτό.

Τελειώνοντας να πω ότι εύχομαι αν και το βλέπω πολύ δύσκολο του χρόνου το επόμενο.
Κάτι έχω στο μυαλό μου. :wave:
Reply With Quote