View Single Post
Παλιό 27-06-2011, 12:16
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
Προεπιλογή Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] Μια ανοιξιάτικη, μεσημεριανή, χαλαρή βόλτα...

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!
Δημήτρη, όσο μπορούμε αυτό θα κάνουμε, θα δείχνουμε πόσο όμορφη είναι η πατρίδα μας.
Το βιντεάκι Νικόλα το έφτιαξα τελικά με το Windows Live Music Maker (αναγκάστηκα να bootάρω σε windows 7 καθότι δεν έχω βρει κάτι εύκολο σε linux που να κάνει αυτή τη δουλειά).
Σταύρο, την μισή τουλάχιστον διαδρομή θέλω να την προτείνω σαν το 1ο μέρος βόλτας του φόρουμ (μετά το χωμάτινο μάθημα και ίσως μόλις φύγει η πολύ ζέστη). Είναι αρκετά βατό και θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που θα μάθουμε από τον Τάκη. Το συζητάμε την Τετάρτη.
Γιάννη και Βαγγέλη, όντως, έτσι είναι, είμαστε το Κρητικό σας alter ego! ! Πού να δειτε τί έρχεται, τι δηλαδή, μόνο εσείς θα μας κάνετε να σκάμε απ'τη ζήλεια; Δείτε και τις άλλες μας βόλτες στις χωμάτινες (από εμένα και από Markas).. Και Βαγγέλη, μιας και το blogs σου μιλάει για παλιομηχανάκια και παλιοεκδρομές στα παλιοβουνά της πατρίδας (και όχι μόνο) θα ήταν δικιά μας τιμή να δούμε τις μούρες μας και εκεί. Άλλωστε ο σκοπός μας είναι να δείξουμε πως η χώρα μας έχει απίστευτες ομορφιές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Οι φωτογραφίες υπάρχουν και σε 1024, σου στέλνω το link σε PM.
Reply With Quote