29-06-2011, 15:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam
Παίδες είναι πολύ ''λεπτό'' θέμα αυτό οπότε επειδή όπως σε όλα τα θέματα υπάρχουν 2 πλευρές και η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της,ας προσέξουμε τις τοποθετήσεις μας,τις εκφράσεις μας και γενικά ας προσπαθήσουμε να μην μπερδεύουμε τα ΤΙ,τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ....
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Ότι έχουμε άποψη και γνώμη για οποιοδήποτε κοινωνικό φαινόμενο είναι σωστό και θεμιτό και δείχνει ότι είμαστε άνθρωποι αλλά παρακαλώ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
Μαζί είμαστε όλοι και μην το ξεχνάμε αυτό...
|
Μαλλον θα εννοεις την λεξη ''μισος'' που χρησιμοποιησα για τους μπαχαλακηδες.
Δεν σε αδικω!!
Κρυβει ομως αγανακτηση αγαπητε μου φιλε, αγανακτηση για τα σπασμενα μαγαζια φιλων που στην παρουσα οικονομικη κατασταση τους οδηγουν στην χρεωκοπια!
Αγανακτηση για τις ζημιες που παλι εμεις οι χρεωκοπημενοι θα κληθουμε να πληρωσουμε!
Αγανακτηση για τον φιλο που πηγε στην δουλεια του και κοντεψαν αν τον καψουν μεσα στο βαν της κινητης τηλεφωνιας που εκαψαν!
Αγανακτηση για τον περιπτερα που πληρωνει 8000ε τον μηνα νοικι για το περιπτερο οπου ζει μεσα εκει 16 ωρες και που απο αυτο περιμενει να ζησει!!!
Αγανακτηση για την ζημια που γινεται στην χωρα, βλεπεις ολες οι ξενες τηλεορασεις το Συνταγμα της 28-29/06/11 δειχνουν.
Αγανακτηση για τους εγκλωβισμενους τουριστες στο κεντρο της Αθηνας που ηρθαν αν δουν την ακροπολη κι ανταυτου βλεπουν τα χαλια μας!!!
Αγανακτηση διοτι η γυναικα μου αναγκαστηκε να μεταβει στο κεντρο των γεγονοτων για να ειναι ενταξει σε εναν πελατη της και δεν εχω επικοινωνια μαζι της!!! Δεν ξερω αν ειναι καλα ¨η οχι!!!! Οχι, δεν μπορουσε να παει αλλη μερα, να μην εξηγω το γιατι τωρα δεν ειναι η ωρα, αλλα αν μπορουσε θα το εκανε, δεν ειναι τρελη!!!
Λεω π@π@ριες? μπορει!
Ειμαι σκληρος με τις εκφρασεις μου? μπορει!!!!
Αλλα επετρεψε μου να εκδηλωνω αυτην μου την αγανακτηση οπως μπορω και οπως η συναισθηματικη φορτιση των γεγονοτων μου επιτρεπει!
|