Θέμα: BALL JOINT S.O.S.
View Single Post
Παλιό 30-06-2011, 20:42
eytyxios Ο/Η eytyxios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Βύρωνας, Αθήνα
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE 08
Προεπιλογή Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευτύχη καλημέρα,
συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία και την άριστα οργανωμένη υλοποίηση. Χθες που είδα σε τι μπελά μπήκες για να μας εξυπηρετήσεις σε θαύμασα.
Να σαι καλά φίλε !!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dayrunner Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα eytyxios.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φούσκες,να είσαι πάντα καλά. Πάντα τέτοια:sm5:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dtz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευτύχη καλημέρα,

δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω στον καφέ, αλλά αν δεν σου δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να έρθω όπου σε βολεύει, να παραλάβω την πολυπόθητη "φουσκίτσα",
ή πλέον θα φροντίσω στον επόμενο καφέ, 6/7 να έρθω ή να τον πάρει για λογαριασμό μου ο REK, που έρχεται ΠΑΝΤΑ (σε πειράζω George)
πραγματικά πρέπει να μπήκες σε αρκετό κόπο, με αυτήν την ιστορία, άλλο ένα λοιπόν μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και από μένα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Wicked_GS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευτυχη δεν παιζεσαι!!!! Τι εφτιαξες βρε ανθρωπε με τα φακελακια με τα στοιχεια μας!!!! Εισαι θεος!!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο Ευτύχη.
Πραγματικά πολύς κόπος και πολύ δουλειά.
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, προσπαθώ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Έχω βάλει άδεια για την δουλειά μου την Δευτέρα στης 11/07/2011, για να πάω στο ταχυδρομείο και να σας τα στείλω όλα μαζί. Ελπίζω να έχουν καταθέσει μέχρι τότε όλοι. Αλλιώς οι υπόλοιποι θα καθυστερήσουν να παραλάβουν.
Reply With Quote