Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Το αντιγράφω όλο σαν δείγμα εκπληκτικά κοντόφθαλμης και μονόπλευρης αντιμετώπισης του τι γίνεται γύρω μας.
Γύρνα πλευρό θα πιαστείς φίλε μου.
Ναι μεν αυτό που λες συμβαίνει... αλλά δεν του δίνω πάνω από 10% του συνόλου (και το 10% χαριστικό είναι).
|
Επειδή σε διαβάζω
αναγκαστηκά (ανάμεσα στα άλλα ποστ) μια και γράφεις παντού και πάντα σε όλα τα θέματα και έχω διαπιστώσει οτι σου αρέσει αντί να παραθέτεις την γνώμη σου, να απαντάς με υπονοούμενα και εριστικά και ειρωνικά.Θα πρότεινα να σταματήσεις τις κρίσεις των άλλων και να γράφεις μόνο την άποψή σου.Και αυτό
ΟΧΙ πάντα γιατί μπορεί να γίνεις κουραστικός.
Αν πάλι είσαι άνεργος, άεργος, αργόσχολος,τεμπέλης και από οτι φαίνεται δεν σου αρέσει το τάβλι για να παιρνάς την ώρα σου, αλλά προτιμάς να σπαμάρεις στο φόρουμ, (γιατί κανένα δικό σου θέμα δεν έχεις ανεβάσει, όλων των ΑΛΛΩΝ κριτικάρεις), ε τότε να είσαι λίγο πιο κόσμιος στους χαρακτηρισμούς σου και στις απόψεις σου έναντι των άλλων.
Άλλωστε εγώ παραπάνω έκρινα τα 13/15 χρονα γιατί για αυτά μιλάει το θέμα.Αν πάλι νομίζεις οτι δεν τα στέλνει ο πατέρας, αλλά την κοπανάνε μόνα τους, ΠΑΛΙ ο πατέρας φταίει που έίναι ανίκανος να τα μαζέψει από το να καταστρέφουν την δημόσια περιουσία και να "χαλάνε τον κόσμο".