Απάντηση: Φοβίες!!!
να μην ανησυχεις φιλε μου,συμπεριφερθηκες αψογα στον χειρισμο κι ευτυχως η μηχανη σου δεν λαβωθηκε.
σε ολους μας εχει τυχει η κακια στιγμη φανταζομαι.κι εμενα μου χουν τυχει κακες στιγμες εστω και λιγες.
η τελευταια ηταν πριν 2 χρονια με το ktm.
σε μια χωματινη διαδρομη απο Αγιο Νικολαο σε μια στροφουλα κι αμεσως μετα ανηφορα εκανε τσαφ ο ψεκασμος με αποτελεσμα να μην προλαβω και να σβησει,το τιμονι τερμα δεξια το ποδι μου κατω,στο σημειο ειχε μαλακο χωμα με αποτελεσμα να βουλιαζει το ποδι χωρις να μπορεσω να βαλω την καταλληλη αντισταση,τελικα επεσα.η μηχανη απαλα,κι εγω στο μικρο χαντακι που βρισκοταν απο κατω ακριβως.εννοειται δε χτυπησα,απλα εγινα σαν κουραμπιες απο την σκονη.η φαση γελοια καθως η μηχανη ισα που κινιοταν για να μπορεσω να παρω την στροφη και να βγω την ανηφορα.κλειστο ηταν το κομματι,επιασε λοξυγγα τον ψεκασμο κι εσκασα κατω,τουλαχιστον πριν φυγω απο την μηχανη φροντισα να πεσει οσο γινεται πιο ###### κατω.
την χειροτερη μου ομως τουμπα την εφαγα παλι με το ktm οταν ο ηλεκτρολογος που ειχε βαλει τα xenon δεν ειχε δεσει σωστα και με ασφαλεια το ballast με αποτελεσμα εν κινηση να φυγει το ballast και να κατσει στο σημειο που στριβει το τιμονι,στριβω λοιπον αριστερα το τιμονι μιας και η πορεια μου ηταν προς τα κει,παω να ισιωσω μετα και το τιμονι δεν ειχε καμια επαναφορα με αποτελεσμα να πεσω.βασικα πηδηξα απο την μηχανη,ευτυχως την γλυτωσε με γρατζουνιες μονο στα καγκελα και στην αριστερη χουφτα.μετα πηγα στον ηλεκτρολογο κι εγινε χαμος.
συμβαινουν λοιπον κι αυτα.δεν χρειαζεται να πανικοβαλεσαι.
|