04-07-2011, 13:28
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα
βλεπεις εγω δεν φωραω κουκουλα τα λεω επωνυμα. και σε αλλους αρεσουν σε αλλους δεν αρεσουν.
το να λει κανει αυτο που πιστευει ειναι διμοκρατια το να του το απαγορευουν γιατι δεν τους αρεσει ειναι................ αυτα αντε και καλα να περνατε. οσο για εμενα ...θα με δειτε αν ερθετε σε καμια διαματιρια. θα με γνωρισετε γιατι δεν φωραω κουκουλα το πολυ να δερνω κανεναν σκατομπατσο ματατζη που θα μου την εχει πεσει χορεις λογο η θα τσακονομε με κανεναν κοπανο που θα ξεσπαει στους αστυνομους μια που δεν εχει κοτσια να τα βαλει με τους ματατζιδες.......
παντος δεν θα με βρητε στην πολυθρονα καθισμενο....
αυτα και τελος απο εδω αντε να μην σας χαλαω την ηρεμια σας.....
|
είσαι offline και δεν υπάρχει λόγος να σου επικοινωνήσω την άποψή μου...
είσαι offline και δεν έχει νόημα αυτό που γράφεις γιατί δεν θα μάθεις ποτέ εάν γίνεσαι κατανοητός από τους υπόλοιπους.
το οτι πετάς μια γενικόλογη τοποθέτηση στον αέρα και μετά είσαι offline μου αποδεικνύει πως κάπως αλλιώς εννοείς την "δημοκρατία" αλλά είσαι offline και δεν μπορείς ούτε αυτό να μου εξηγήσεις...
ίσως λοιπόν βρεθούμε στη πλατεία, τον "φυσικό" χώρο των συγκεκριμένων αντιπαραθέσεων και σίγουρα όχι σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ που ασχολείται με λαδόξυδα και ελαστικά....
|