04-07-2011, 21:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Βύρωνας, Αθήνα
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE 08
|
|
Απάντηση: 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos
Αψογοτατος ο Ευτυχης,φοβερη δουλεια,πιο καλα και απο μαμα,φωτο θα βαλει ο ιδιος καλυτερα,τον ευχαριστω ,την επομενη φορα που θα μαθει οτι παμε στο μαγαζι του ελπιζω να μην εχει κλειδωσει την πορτα,και να μην εχει βαλει τον πατερα του να μας πει οτι εχει πουληση τη μηχανη,πηρε και την γυναικα του και παει για μεταναστης ανθρακορυχος στο βελγιο !!!!του τα πριξαμε σημερα !!!να ειαι παντα καλα να μας ανεχεσαι ολους τους μοτο-βλαμενους !!!!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs
Ευτύχη έχεις μαγαζι?
Που μπορούμε να σε βρούμε?
|
Ναι έχω μαγαζί με αυτοκόλλητα. Στον καφέ της Τετάρτης ή με τηλεφωνικά ραντεβού ! ! !
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis
ευτυχη,μια ερωτηση.μπορεις ρε φιλε να μου φτιαξει ενα διαφανο αυτοκολλητο για το super tenere για να το κολλησω στα πλαγια του ντεποζιτου?ωστε να μην κανει καμια γρατζουνια ωσπου να βαλω το bagster?
με ενδιαφερει να καλυψει ολη την πλευρα απο εκει που κανει το νευρο κι επειτα,στο σημειο δηλαδη που ακουμπαν τα ποδια.
|
Ναι μπορώ αλλά θα μιλήσουμε ή στον καφέ της Τετάρτης ή στο τηλέφωνο.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp
Μια ερώτηση φίλε μου. Σκεφτόμουν εάν αντέχουν θερμοκρασία και αν μπορούν να τοποθετηθούν στο καπάκι του κυλιΝδρου επάνω από το πλαστικό κάλυμμα του μπουζι. Έχω το 1100 και ξέρω ότι εκει πονάει και θα μπορούσαν πέρα από εφέ να κάνουν και δουλεια. Ευχαριστω.
|
Στις πίπες που το δοκίμασα κάνει, στον κύλινδρο δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
Το αυτοκόλλητο πάντως αντέχει μέχρι 70 - 80 βαθμούς.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos
Ευτυχως που πηγα πριν τους 1150αριδες και τον Varaderista και καθαρισα γρηγορα το σαββατο το πρωι....γιατι αλλιως με εβλεπα ακομα εκει!
ελα τωρα εισαι υπερβολικος...τον αφησαμε.... λιγο αργα απλα !!!!
|
[/QUOTE]
Παιδιά μόλις ξύπνησα από το Σάββατο το απόγευμα που έπεσα να ξεκουραστώ ! ! !  
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, ελπίζω να βγήκα αντάξιος τον προσδοκιών σας και να ευχαριστηθείτε τα αυτοκολλητάκια που σας έφτιαξα.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον καφέ της Τετάρτης ! ! ! 
Last edited by eytyxios; 04-07-2011 at 21:54.
|