Παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από την αρχή(κλειδωμένο post) και θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για το θέμα.
Σαφώς και μέσα σε μια κοινότητα και μάλιστα μεγάλη, όπως αυτή του GS forum, υπάρχουν εκατοντάδες γνώμες, απόψεις κτλ. Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως "λευκό" κάποιοι μπορούν να το αντιληφθούν σαν μια από τις χιλιάδες αποχρώσεις του "λευκού" κάποιοι σα "γκρι" και κάποιοι σα "μαύρο". Αυτό δεν είναι κακό ούτε και κατακριτέο μιας και η κρίση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου.
Στην περιπτώση όμως που θα θελήσω να υπερασπιστώ τη "λευκότητα" του "λευκού" είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ κάποιους άτυπους αλλά και τυπικούς κανόνες που απορρέουν από μια κοινότητα, όπως έχω και την απαίτηση του σεβασμού (και όχι της υοθέτησης) της άποψής μου.
Δείγματα από όλα τα παραπάνω διαπίστωσα, στην μικρή μου παρουσία στο GS Forum, ότι υπάρχουν, σε σχέση με άλλα motoforum και είναι ένας από τους λόγους που είμαι πιο ενεργός εδώ.
"Άτυχες στιγμές" φαντάζομαι είχαμε και θα έχουμε όλοι μας μιας και κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο. Το θέμα είναι στο πέρασμα του χρόνου να μπορούμε να αντιληφθούμε το λάθος μας και, ή να ζητήσουμε συγνώμη ή να συγχωρέσουμε.