View Single Post
Παλιό 07-07-2011, 13:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! (ΙΟΥΝΙΟΣ 2011)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
στις φωτογραφιες που ο γιωργος με το γνωστο χιουμορ του παρουσιασε,δυστυχως δε φαινεται τι προηγηθηκε των σκηνων των φωτογραφιων,αν και σε μερικες απο αυτες φαινεται οτι "πολιτες" επιτιθενται στους αστυνομικους!
και επειδη βλεπω μια ευαισθησια στους μεγαλυτερους σε ηλικια συμπολιτες μας να θυμισω ενα περιστατικο οπου ενω αστυνομικος της διας συλλαμβανει κακοποιο που εκεινη τη ωρα κανει διαρρηξη σε αυτοκινητο,εξαγριωμενη πηγαινει και τραβολογαει τον αστυνομικο "ρε αλητη,ασε το παιδι ησυχο"κτλ δινοντας την ευκαιρια στο συνεργο να πλησιασει και να τιναξει τα μυαλα του αστυνομικου στον αερα!
εγω αυτη την κυρια θα προτιμουσα να την αφησει στον τοπο ο αστυνομικος...
τελειωνω με μια σοφη εκφραση που ο φιλος μου ο γιωργος ειμαι σιγουρος οτι ενστερνιζεται!"οποιος νυχτοπερπατει λασπες και ##### πατει"
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτοι ως αντιπολιτευση ειναι υπερ της "αναρχιας" και αν(θεωρητικα παντα) ερχονταν στην εξουσια θα ηταν ο ορισμος των φασιστων!

Κανενα σχολιο για τους ''ερμαφροδιτους'' του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης εκεινον τον ΑΕΡΓΟ (δεν εχει ουτε μια ημερα εργασιας), παρακατιανο, που μιλαει για τον φτωχο λαο και τα δεινα του αλλα ο ιδιος νοικιαζει σουιτες των 14000ε (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052&catid=9) εχουμε????

Last edited by GeorgeP; 07-07-2011 at 13:22.
Reply With Quote