View Single Post
Παλιό 19-06-2009, 15:20
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: ατύχημα με σκούτερ

Mπραβο ρε φιλε(αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν το εκανες για το μπράβο!!!)

τι να πεις για τον βλακα στο νοσοκομειο γενικα τα ατομα που δουλευουν σε νοσοκομεια εχουν παθει μια ανοσια να το πω που φτανει στα ορια της γαιδουργιας....ημουν παρων σε περιστατικο που ηρθε ενας πιτσιρικας στο γενικο κρατικο αθηνων που επεσε μονος του με το μοτο του και επρεπε να βγάλει μια ακτινογραφια στο χερι του(εγω το εβλεπα για σπασιμο)και οπως περιμενα στην σειρα για το 2πλοτυπο που πρεπει να πληρωνουμε και ασ πληρωνουμε 650 καθε 2μηνο ασφαλεια στα λαμογιαακουω το βλακα-ταμια να του λεει οτι αν δεν μου πληρωσεις την ακτινιγραφια δεν μπορεις να την κανεις λεω μαλλων εχω χασει κατι δεν ειναι δυνατων!!!εεε και ομως ειναι δυνατων το παιδι του ελεγε ποναω και αυτος του ελεγε να βρει 12 ευρω ο αλητης!!!!οκ ο πιτσιρικας δεν ειχε χρηματα τι πρεπει να κανουμε να τον αφησουμε να πεθανει ? του ειπα και περνω την απάντηση που αρμοζει σε εναν ελληνα φορολογουμενο πολιτη-εσεις να κοιτατε την δουλεια σας-μου ειπε και απο ελληνα πολιτη με κανει τουρκο μουλο. εδωσα εγω τα χρήματα και το παλικαρακι την επομενη μου τα εφερε με τον πατερα του.ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν φορτώθηκα μια ακομα μηνυση!!!!

ξεφυγαμε ομως και παλι μπράβο Κωστα!!!!
Reply With Quote