Θέμα
:
Συγχρονισμός Midland BT2 - Zumo 660 - iPhone 4
View Single Post
#
14
13-07-2011, 11:48
CPretenteriS
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Απάντηση: Συγχρονισμός Midland BT2 - Zumo 660 - iPhone 4
Λοιπόν... το μυστικό βρίσκεται σε αυτή τη φωτό...
Αυτό που θα κάνω είναι το εξής... Για καθημερινή χρήση θα είναι paired η ΒΤ2 με το iphone για μουσική και τηλέφωνο... δοκιμασμένη λύση, όλα καλά!!
Για τα ταξίδια...θα γίνει η εξής πατέντα...
Από το βίσμα της ΒΤ2 που βρίσκεται στην καλωδίωση... και ΟΧΙ το jack που βρίσκεται πάνω στο Zumo (για να μη ζορίζεται λόγω αέρα, πάρει νερά, κ.ο.κ.)... θα τραβηχτεί ένα καλώδιο από ένα αρσενικό στερεοφωνικό καρφί σε 2 θηλυκά στερεοφωνικά καρφάκια...
τα οποία θα βγουν κάτω από τις 2 σέλες...
Εκεί πάνω λοιπόν θα κουμπώνουμε - η Ειρήνη και εγώ - τα σπιραλάκια μας με τις ΒΤ2, οπότε θα ακούμε την καλύτερη ποιότητα (στερεοφωνικά) και οι 2 μας!! Μέσα από εκεί θα περνάει και η μουσική και οι οδηγίες του Ζούμου...
Τι γίνεται με το τηλέφωνο θα μου πείτε τώρα...?? Εγώ (η ΒΤ2 μου) θα είμαι paired και connected με το Zumo οπότε, όταν έρχεται κλήση και επειδή το phone button έχει μεγαλύτερο priority από το MP3 player button της ΒΤ2, θα κόβει τα πάντα και θα μιλάω μέσω της Bluetooth επικοινωνίας...
Θα το δοκιμάσω το απόγευμα (με το jack του Zumo), και αν πετύχει αύριο πάω να περάσω το καλωδιάκι εσωτερικά...
Δέχομαι συγχαρητήρια...
CPretenteriS
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): CPretenteriS