View Single Post
Παλιό 17-07-2011, 12:58
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Garmisch-Partenkirchen ..BMW Motorrad Days

...........και ώρα για Μόναχο!!
Μετα απο ένα πλούσιο πρωινό,η συντροφιά του δαχτυλιδιού σορι η συντροφιά του GS Forum
μπήκε στην αουτοστράντα έτοιμη να να σπάσει τα κοτερ και τα μοτόρια !!!

Σε ένα απότομο φρενάρισμα δικό μου η μηχανή κοκαλώνει!!!
Πανικός!! στενός δρόμος λιγο πριν τον αυτοκινητόδρομο οι Ιταλοί να ωρύονται και η μηχανή με μπλοκαρισμένο το ABS ούτε μπρος ούτε πίσω κόκαλο η πουτ@να !!
Σύραμε την μηχανή με αρκετό κόπο σε ασφαλές σημείο.
Η αφόρητη ζέστη κάτω από τον καυτό ήλιο και τον ιδρώτα να ρέει στα κορμιά μας σε μορφή ντουζ δεν άφηνε το μυαλό να καθαρίσει.

Και ήταν τόσο απλό! Ο χειροφιλακτηρας είχε κατέβει και δεν άφηνε την μανέτα του φρένου ελεύθερη !
Μετά απο 1,5 ώρα καθυστέρηση και τον Στέλιο να προσπαθεί να με ηρεμήσει από τα νεύρα τσατάλια οχι τόσο από την 'βλάβη' όσο ότι δεν το σκέφτηκα αμέσως....συν το κράνος να εξακολουθεί να πεταγεται απο την μηχανή το σταντ να κλείνει τώρα χάλασε και το δεύτερο ΒΤ2
Κερατά νεφελημ εσωχθονιε που έχεις κάνει βουντου θα σε σκίσω !! τελος !μόλις γυρίσω θα πάρω τον Λιακοπουλο να σε βρει και τοτε τα λεμε

Ξεκινήσαμε ο Νίκος δεν άφηνε από τα μάτια του, ο εκνευρισμός μου ήταν εμφανείς οπότε ήταν συνέχεια πίσω μου
Συνεχίσαμε .......μια στάση πριν την Αυστρία για το απαραίτητο σήμα 10 ημερών και το Μόναχο ήταν μπροστά μας το ίδιο και ο Νίκος
Ο δρόμος ξεδιπλώνετε μπροστά μας τα γκάζια λίγο πάνω από το όριο και σε μια "άπειρη" ευθεία τα γκάζια κόλλησαν..
Ο Νίκος μπροστά μου ο Στέλιος και ο Κώστας πίσω μου σε ένα κλειστό σχηματισμό απο μηχανές σε διάταξη ζικ-ζακ ....
..και κάπου εκεί πολύχρωμα χαρτάκια έφευγαν πάνω απ τον Νίκο σαν κομφετί μπλε,κόκκινα ,πορτοκαλί να και ενα πράσινο!! πράσινο?? μεγάλο?? ....ωχ είχε ανοίξει η τσέπη με τα λεφτά
Το ξεπεράσαμε και αυτό ....
Μπήκαμε στο Μόναχο

Το μουσείο και ο ναός της μαμάς ήταν μπροστά μας ώρα για χάζεμα ......

Και τώρα το ξακουστό μουσείο της μπεμπέ

Πως το θέλετε ????

Το μουσείο είναι κλειστό λόγο ηλεκτρολογικής βλάβης!!!!!
^%##@#@!#%^$%*&^(*&)*(*^%$@#
Τρι#####ρατε Νεφελημ δεν θα σε βρω ???????!?!?!?!?

Αργά το απόγευμα αρχίσαμε να ψάχνουμε για ξενοδοχείο..
Ολα γεμάτα !!!!
Είχαν κλείσει τα σχολειά και όλοι οι φριντσ είχαν έρθει διακοπές!!
(και καλα ηταν ανάγκη να έρθουν ούλοι στο μονάχο ?)
Βρήκαμε ενα 13 χιλιόμετρα εκτός οπότε επισκεφτήκαμε το κοντινό χωρίο για δείπνο και να απολαύσουμε τα τοπικα εδέσματα και τις άπειρες μπίρες που ήταν πιο φτηνές από το νερό (πάντα με Ελληνική εγκράτεια που μας διακρίνει λιγο πριν την ακράτεια )

Όλες οι συζητήσεις των ημερών αυτων δεν ειναι ανακοινώσιμες στο φόρουμ γιατί έχουν διαβάθμιση Α.Α
(Άκρως Απόρρητες ή Αυστηρώς Ακατάλληλες αρα και τα δυο δεν γράφονται γιατί θα με μπαναρω)

ώρα για ύπνο γιατί το Salzburg μας περιμένει .....................

Reply With Quote