17-07-2011, 19:01
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: R1200GS
|
|
Απάντηση: Garmisch-Partenkirchen ..BMW Motorrad Days
Ωχ το είχα ξεχάσει αυτό.
Το αναφέρω αναλυτικά γιατί μπορεί να σώσω κάποιον άλλο συμφορούμιτη...
Από την αρχή του ταξιδιού είχα ρίξει "χύμα" όλα τα "ψιλά" (5, 10, και 20 Ευρώ) και κανά δύο πενηντάρικα στην επάνω αριστερή τσέπη του Rally-2. Στα τελευταία διόδια άνοιξα την τσέπη να πληρώσω και ο μ@λ@κ@ς ΞΕΧΑΣΑ να την κλείσω.
Μετά από κάμποση ώρα βλέπω κάποια στιγμή με την περιφερειακή όραση κάτι σαν χαρτάκια να πετάγονται από κάτω (περίπου στο ύψος του Tank Bag) και να φεύγουν πάνω από τον αριστερό μου ώμο. Με παραξένεψε λίγο αλλά δεν έδωσα σημασία ο μ@λ@κ@ς .... Από τον δρόμο θα είναι σκέφτηκα.....
Μετά από λίγα λεπτά ... να σου και πάλι τα χαρτάκια .... Με ξαναπαραξένεψε αλλά πάλι δεν έδωσα σημασία. Βλέπω όμως έναν Χαρλεά όπως ερχόταν από δεξιά με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω, ξαφνικά να κόβει ταχύτητα και να κάθεται δίπλα μου και να με κοιτά. Τον χαιρέτησα και μου ανταπόδωσε τον χαιρετισμό με ένα χαμόγελο λίγο παραπάνω από το προβλεπόμενο για ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ. Ξαφνικά κόβει περισσότερο ταχύτητα και έρχεται από πίσω μου. Θα εντυπωσιάστηκε από την μοτοσικλέτα μου και από τον τρόπο οδήγησή μου σκέφτηκα και συνέχισα όλο παρηφάνεια.... Που να ήξερα ότι "πήρε" θέση για να πιάσει κανένα από τα "χαρτάκια" μου που έφηνα σε όλη την Autostrata ο "Γκουβαρντάς" ....

Ευτυχώς, μετά από λίγο κάναμε στάση για καφεδάκι και βγάζοντας το κράνος είδα ΕΝΤΡΟΜΟΣ την "πηγή" από τα χαρτάκια !!!! Δεν θα σας πω πόσα έχασα, πάντως φύγανε όλα τα Μεγάλα και τα Μεσαία και είχαν μείνει μόνο τα Μικρά, και το συνολικό ποσό ήταν διόλου ευκαταφρόνητο !!!!
Έριξα τα μπινελίκια της ζωής μου !!!! Μετά από αυτό τσέκαρα την τσέπη κάθε πέντε λεπτά ....
|