Απάντηση: Γ@μ@ την ΔΕΗ μου και γ@μ@ τις διακοπές της
Φίλοι και συνφορουμίτες, εγώ θέλω να θέσω και άλλη μια παράμετρο στο όλο θέμα,
εγώ είμαι υπάλληλος μια εταιρίας παροχής τηλεφωνίας - ίντερνετ, εταιρίες οι οποίες, λόγω των διακοπών ρεύματος είχαν προβλήματα με αποσυνδέσεις πελατών, οι οποίοι με την σειρά τους παραπονιόντουσαν (εάν είχαν ρεύμα αυτοί αλλά δεν είχε το ΚΑΦΑΟ ή αν είχαν αυτοί ρεύμα και δεν είχε ρεύμα ο προηγούμενος εν σειρά συνδεδεμένος πελάτης μισθωμένου κυκλώματος) άλλοι έμειναν χωρίς τηλεφωνικά κέντρα κλπ κλπ κλπ...με λίγα λόγια ΧΑΟΣ....όταν οι πελάτες αρχίσουν και διακόπτουν τις συμβάσεις τους καθώς είναι δύσκολο να τους πείσεις όντας εκνευρισμένοι ότι δεν φταις εσύ...και σαν συνέπεια αυτό θα έχει τα έσοδα της εταιρίας να πέσουν...και οι απολύσεις να αρχίσουν...ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΔΕΗ???? ή θα μείνω άνεργος προσπαθώντας να εξηγήσω στα παιδιά μου ότι το τιμολόγιο της ΔΕΗ έμεινε χαμηλό ευτυχώς λόγω της απεργίας?
Μήπως θα πρέπει αν τους ευχαριστήσω για τον αγώνα τους?
Γιατί από όσο γνωρίζω αυτοί θα συνεχίσουν να πληρώνονται για να «αγωνίζονται» ενώ εγώ όχι…
Ιδιωτικοποίηση ΤΩΡΑ....για να δουλέψει από εδώ και πέρα όποιος το αξίζει και όχι όποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη!!!!
Εργαζόμουν 7 χρόνια στο Λονδίνο… που έχει πολλούς «εναλλακτικούς παρόχους» σε όλα ..ενέργεια (γκάζι – ρεύμα), τηλεπικοινωνίες κλπ…δεν ένοιωσα ότι με κλέβουν…αντιθέτως ένοιωσα ότι έχω δύναμη και αξία…γιατί ανά πάσα στιγμή παίρνεις το συμβόλαιο σου και πάς σε άλλο πάροχο εάν ο προηγούμενος δεν σε σεβαστικέ ή έγινε ξαφνικά ποιο ακριβός.
Αυτοί είναι εν ολίγης οι προβληματισμοί μου
Last edited by Akyla; 19-07-2011 at 12:18.
|