View Single Post
Παλιό 20-07-2011, 02:55
zenzen70 Ο/Η zenzen70 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Λαύριο
Μoto: KTM 64SX....
Προεπιλογή Απάντηση: Την απέκτησα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από theo Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανονικά θα έπρεπε μόλις αντελήφθη το πρόβλημα μου να του έχει δώσει λύση ,αλλά δεν πιραζη το βράδι που έχουμε παιχνίδι 7χ7 θα τον τσακίσω.
Σχετικά με την μηχανή και αυτά που με ρωτάτε έχω κάνει πεντακοσα χιλιόμετρα περίπου όλα μέσα στην πόλη είναι πιο άνετο από το RTκαι η κατανάλωση από 7,1 έως 7,4 τα 100 χιλ. με βάση τη λέει η μηχανή όταν στο RT ήταν με την ιδία οδήγηση και την ιδία διαδρομή 6,9 έως 7,2 τα φρένα έχουν πολύ καλή αίσθηση και το βράδι τα ξένων είναι αρκετά καλά και όταν στρίβει βεβαία μεγάλη διαφορά δεν μπορώ να καταλάβω για τη στο RT είχα ξένων δυο Η7 που δεν ήταν αμελητέα ποσότητα κατά τα άλλα είναι ένα πόλη καλά στημένο αρκεί να σας πω ότι όταν κάνω πίσω να παρκάρω βάζω την μισή δύναμη από ότι στο RT γιατί πατάω καλύτερα και εγώ την αισθάνομαι και στο παρκάρισμα και στην κίνηση μέσα στην πόλη πιο ελαφριά.

Καλησπερίζω και εγω με τη σειρα μου,

Κατι σχετικα με την καταναλωση. Εγω εχω ενα gtl και η καταναλωση ειναι απο 5 εως 5.7 με συντηριτικη οδηγηση. Ενα πρόβλημα τουλαχιστον στο gtl ειναι οτι το μηχανακι οταν παρεις τα χερια απο το τιμονι φευγει προς τα αριστερα....

Συμφωνω σχετικα με το παρκαρισμα , το gtl μου φαινετε και εμενα παιχνιδακι σε σχεση με το 1200 gs...

Αυτα προς το παρον
Reply With Quote