Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"
Παρακολουθώ τη συζήτησή σας και θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψή μου στα διάφορα που γράφτηκαν.
Ένα από τα «μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα» της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ο πλουραλισμός των απόψεων θα μπορούσε κάποιος να πει.
Προβλήματα όπως η διεκδίκηση της Ελληνικότητας…..είναι σίγουρα απόρροια πολιτικών παιγνιδιών μεταξύ των γνωστών σε όλους υπερδυνάμεων και τέτοια παιχνίδια με βρίσκουν κάθετα αντίθετη, όπως αντίθετη είμαι με την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής που με παραπέμπει σε φασιστικά καθεστώτα, σε απόψεις περί « Άρειας Φυλής»
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας ότι ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Οι μετακινήσεις πληθυσμών για διάφορους λόγους –οικονομικούς- θρησκευτικούς- πολιτικούς- είναι κάτι το φυσιολογικό και απόρροια της πολιτικής των μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες ενισχύουν την ύπαρξη των «χωρών του τρίτου κόσμου» ή των «υπανάπτυκτων χωρών» αντί να διαθέσουν κονδύλια για την ανάπτυξή τους.
Το φαινόμενο των μεταναστών είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και πρέπει όλοι μας να επωφεληθούμε από αυτή τη συνύπαρξη αντί να παίζουμε το παιχνίδι των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα νέο φασισμό.
Για μένα Ελλάδα και Έλληνας είναι έννοιες ταυτόσημες με την ελευθερία πνεύματος, το προχώρημα της σκέψης και τον ιδεαλισμό. Όλοι μπορούν να γίνουν Έλληνες!!!!!
Γιατί ο «σύγχρονος Έλληνας» να είναι τόσο κοντόφθαλμος και τόσο ρατσιστής?????
Ζούμε σε μια εποχή χωρίς ιδανικά – το βιώνουν άσχημα οι νέες γενιές, τα παιδιά μας- και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων η ΙΣΤΟΡΙΑ πορεύει προς την εμφάνιση ενός νέου «Χίτλερ»
Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να το αποτρέψουμε όχι με ακρότητες αλλά με περισσότερη ωριμότητα στην κάθε μας κίνηση στην καθημερινότητά μας.
|