Θέμα: GSA 1200 Top Case
View Single Post
Παλιό 21-07-2011, 09:56
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV
Προεπιλογή Απάντηση: GSA 1200 Top Case

Αν το βαλεις στο πακετο της μηχανης θα σου βγει αρκετα πιο οικονομικο απο την αγορα της aftermarket τριπλετας της touratech η οποια κατα την γνωμη μου αποτελει την καλυτερη αγορα της κατηγοριας ...

Αλλα θετικα της μαμας ειναι το κοινο κλειδι με το θηριο .

Το μικρο top case αποτελει προβλημα οταν εισαι δικαβαλος ή εχεις μεγαλο κεφαλι οπως εγω αλλα εχει πλεονεκτημα στο δρομο και σου δινει την ανεση να βαλεις after market σακους πανω στις πλαινες που για μενα ειναι η βελτιστη λυση οταν χρειαζεσαι περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο.

Αρνητικο για τις πλαινες ειναι οτι δεν επισκευαζονται δηλαδη δεν εχουν ανταλακτικα , κυριως τα πλαστικα που βρισκονται στις γωνιες τα οποια καθε αναβατης που σεβεται τον εαυτο του εχει κακοποιησει καμποσες φορες .

Εγω λογου κοστους επελεξα αυτες της μαμας και δεν το εχω μετανοιωσει (ακομα) αλλα αν αγοραζα σημερα και ειχα τα χρηματα θα αγοραζα τις αναβαθμισμενες της touratech αυτες με τη κοψια στην αριστερη βαλιτσα για την εξατμιση και την ειδικη εσωτερικη επιστρωση για να μην μαυριζουν τα πραγματα. (Υποχρεωτικη η χρηση εσωτερικων τσαντων για αυτες της μαμας)...

Και επειδη τις βαλιτσες αυτου του κοστους τις παντρευεσαι ψαξε καλα τις αναγκες σου και αποφασισε .

Last edited by mjtir; 21-07-2011 at 10:19.
Reply With Quote