Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW
Τον Γιώργο (γιαγιά αρκούδα), δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω διαβάσει πολλά από τα post του (όχι μόνο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μηχανή του) και σε άλλα φόρουμ. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αναβάτη και πολύ σοβαρό άτομο. Θεωρώ τα post του για τη σωστή οδήγηση της μηχανής, εξαιρετικά.
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ απαράδεκτους και εύχομαι στα δικαστήρια να πληρώσουν ακριβά την ταλαιπωρία του ανθρώπου, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει κινδυνέψει και πιστέυω στα λεγομένα του όταν το ισχυρίζεται αυτό.
Οποιοσδήποτε από εδώ μέσα αντιμετώπιζε τα ίδια, ποια θα ήταν η αντίδρασή του?
Να έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα για μία μηχανή, την οποία τη χρησιμποιείς και
για τη δουλειά σου, και αντ' αυτού να κινδυνεύεις κάθε φορά που την καβαλάς.
Και γιατί παρεξηγείστε που χαρακτηρίζει κίνδυνο τη BMW? Έκανε κάτι η αντιπροσωπεία
τόσον καιρό που υφίσταται το πρόβλημα? Και επιδή δεν έτυχε σε κανένα μας κάτι
τόσο σοβαρό, η γενίκευση είναι κατακριτέα? Αν αύριο είμαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος
και δούμε από πρώτο χέι ότι η ΜΑΜΑ μας γράφει κανονικά τότε τι?
Δεν αρέσει σε κάποιους να χαλάει η εικόνα της BMW ή η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας για τη μηχανή
που καβαλάμε? Κι εγώ BMW έχω αλλά κολλημένος με τη μάρκα δεν έιμαι ούτε ποτέ ήμουνα.
Όταν πληρώνω για κάτι τόσα χρήματα, περιμένω τουλάχιστον μία σοβαρή αντιμετώπιση, όταν
κάτι θα στραβώσει και προσωπικά μέχρι στιγμής δεν την έχω δει.
Φίλε Γιώργο είμαι μαζί σου και ελπίζω η ταλαιπωρία σου να τελειώσει γρήγορα.
Θωμάς
|