Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Όσο αφορά αυτό που λες με τον ταξιδιώτη η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πράγματι αυτό το μοτέρ δεν είναι για ΠΑΡΑ πολύ tuning. Αλλά πράγματι αυτό το μοτέρ ήδη βγάζει 130 σε κάποιες εκδόσεις. Πρόσεχε όμως, αυτό σημαίνει πρώτα από όλα άλλο στρόφαλο και άρα ΤΕΛΕΙΩΣ άλλη συμπεριφορά.
Οπότε ξαναγυρνάμε στο εξής: Σίγουρα έχεις την σωστή μηχανή;
Εμένα μου αρκεί που στις στροφές ακόμα και +50 άλογα να έχει ο άλλος... χοχοχο...
|
γενικα πρεπει να ψαξει αναλυτικα τα parts των κινητηρων που βγαζουν 130 αλογα,μεχρι και διαφορικο θα κοιτουσα για να δω αν ειναι απολυτα ομοια σαν κατασκευη και δεν εχουν εστω υλικες διαφορες.ειναι πολυ δυσκολη μια τετοια μετατροπη και δεν ξερω αν αξιζει να την κανει και κανεις.
σιγουρα βελτιωσεις υπαρχουν,θα ακολουθησει ομως και η αναλογη αξιοπιστια μετα την βελτιωση?
το πολυ καμια αναρτηση να αλλαζα προσωπικα και τιποτα αλλο.φιλτρακι,εξατμιση και ειναι κομπλε.εχει την ροπακλα του,στριβει,ε,δε θελω κατι αλλο προσωπικα.
φυσικα γουστα ειναι αυτα ομως θεωρω οτι το gs δεν ειναι μηχανη για κοντρες,σουζες,παντιλικια,το μηχανακι ειναι αρχοντια και ειναι κριμα να το αναλωνουμε με περιττες βελτιωσεις.
οχι οτι δε μπορει να κανει ολα τα παραπανω,μπορει,ομως δεν ειναι κριμα να του προκαλουμε περιττη φθορα?ο boxer δεν γουσταρει το φλερτ με τις υψηλες στροφες στον κινητηρα και το γνωριζουμε καλα αυτο.
η γνωμη μου ειναι να το απολαυσεις ως εχει.εδω εχεις περασει σε αλλη κλαση μηχανης,αξιζει σεβασμο.
υπαρχει ομως και η αλλη αποψη.
ψηνεσαι???θες κατι διαφορετικο απο το gs?
βγαλε 6000ευρω,πηγαινε γερμανια και κανε το τουμπανο.
γιατι απο ελληνα τετοιες μετατροπες δε θα εκανα.