22-06-2009, 12:55
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
|
|
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Tombell
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή και την αγανάκτησή του γι αυτό το οποίο υφίσταται από την αντιπροσωπεία. Τους θεωρώ απαράδεκτους και εύχομαι στα δικαστήρια να πληρώσουν ακριβά την ταλαιπωρία του ανθρώπου, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχει κινδυνέψει και πιστέυω στα λεγομένα του όταν το ισχυρίζεται αυτό.
Και γιατί παρεξηγείστε που χαρακτηρίζει κίνδυνο τη BMW?
Θωμάς
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikosf800
Kαι εγώ δεν το γνωρίζω το παληκάρι αλλα έχω δει το πρόβλημά του πολλές φορες σε πολλα φόρουμ και δεν καταλαβαίνω μερικούς εδωμέσα.Δηλαδη αμα σου κάνουν τη στραβή απαγορευεται να πάμε στα δικαστιρια να βρουμε το δίκιο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα τύχαινε στον καθένα να δούμε πωσ θα τρέχανε στους δικιγόρους !!!!!! 
|
Θωμά και Νίκο,
Κανείς δεν διαφώνησε με τον Γιώργο σε ότι ανέφερε σχετικά με την Ελληνική αντιπρόσωπευση της BMW και όχι μόνο συμπάσχουμε αλλά και, εάν είχατε διαβάσει προηγούμενα post δικά μου και άλλων φίλων, θα βλέπατε πως όχι μονο δικηγόρο αλλά και εφέτη ανακριτή προτείνουμε να χρησιμοποιήσει για να βρει το δίκιο του. Οι ενστάσεις όλων μας είναι στα άλλα όπως χαρακτηρισμοί κατά των forum που τα "παίρνουν" και κατά των αναβατών BMW που όπως λέει καβαλάμε σκουπίδια και έχουμε συνδέσει το εγώ μας και πολλά άλλα με την μηχανή που καβαλάμε! Εμένα είναι η πρώτη μου BMW μετά από καμιά 20αριά μηχανάκια και δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενή μου, και δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν έτσι! Επίσης από ότι ακούγεται και διαβάζεται αυτό το post του εδώ ήταν το πιο "καλοχτενισμένο" σε σύγκριση με άλλα σε άλλα forums..........
|