Συγνώμη αδέρφια για την παρέμβαση μου

.... αλλά κάποιοι νομίζουν ότι "Δημοκρατία" σημαίνει κι "απάθεια".....!!!!

Συγνώμη που αγαπώ την πατρίδα μου αδέρφια(με όοοοποια στραβά και παλαβά).....!!!

.....και όταν υπερασπιστώ την ιστορία μου πρέπει να με πουν και ακροδεξιό...>!!!

.... στο κάτω-κάτω με το αν αγαπάς την πατρίδα σου κάποιοι θέλουν να σου βάλουν σώνει και καλά την "ταμπέλα" ακροδεξιού,....ε....!!!... τότε δεν με νοιάζει και τους έχω γραμένους όλους αυτούς, κι αν με πούνε και "φασίστα".... no problem...!!!

όσο για το "είδος της Δημόκρατίας" που κάποιοι θέλουν να υπερασπιστουν - κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους- .... τη να πω....

.... εγώ πάντως δεν θα ανεχτώ καμμία "δημοκρατία και δημοκρατικούς όρους" όταν παζαρεύουν για το "πως-πόσοι-και με ποιόν τρόπο θα μου πάρουν την παρθενιά των οπισθιών μου...κοινος να με γ@...σουν, και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου"

..... αν κάποιοι αρέσκονται σε τέτοιου "είδους δημοκρατία" δεν έχει παρά να μας το πεί ανοιχτά.... άλλωστε μην ντραπει....δημοκρατία έχουμε....!!!!

το πάρα χεσ...με το θέμα με τη δημοκρατία λεβέντες μου..... δημοκρατια ναι αλλά εκει που υπάρχει γόνιμος διάλογος...!!! ...κι όχι δημοκρατια (ξαναλέω...)όταν διαπραγματέυονται τον κ...λο μου...!!! ΗΜΑΡΤΩΝ....!!!