View Single Post
Παλιό 23-07-2011, 01:24
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ KIT;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
Eχω κανει επισκευη με `μακαρονι` εξω απο το σπιτι μου με κιτ επισκευης ελαστικων που εχω-κατοπιν το πηγα για ελεγχο σε γνωστο καταστημα με ελαστικα στην Αλεξανδρας,οπου κ μου ειπαν μετα απο τον ελεγχο οτι ειναι ειναι μια χαρα κ αφου τους ρωτησα αν θα μπορουσα να κανω ταξιδι η απαντηση ηταν θετικη.Εκανα ταξιδι στο εξωτερικο διπλοκαβαλος κ φορτωμενος με τριβαλιτσο κ tank bag-ξερετε πως ειναι οι γυναικες οταν πανε ταξιδι...-συνολο 5.000χλμ κ δεν εχασε ουτε ενα psi.Οταν το τοποθετουσα ακολουθησα πιστα τις οδηγιες.Εκ του αποτελεσματος λοιπον με βαση την δικη μου εμπειρια το κρινω ασφαλες.Βεβαια αν καποιος νοιωθει ανασφαλης η προτιμα αλλο τροπο,εννοειται οτι δεν εχω καμια αντιρρηση.Ομως πιστευω οτι κ το μακαρονι ειναι μια αρκετα καλη λυση,για εμενα περα απο ενα ελεγχο οτι δεν χανεις αερα μετα την τοποθετηση του(οτι δεν εχει `αστοχησει` δηλαδη..),δεν χρειαζεται κατι αλλο.Ελπιζω να βοηθησα,παντα φιλικα,stukas.

Θα συμφωνησω μαζι σου στα του κιτ, οπως επισης και στο θεμα περι αισθηματος ασφαλειας του καθε ενος.
Οποτε ο καθε ενας πρατει αναλογος!!!
Reply With Quote