View Single Post
Παλιό 23-07-2011, 15:49
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή εντάσσομαι, αν δεν φωτογραφίζομαι στα γραφόμενά σου,
και επειδή διαβάζουν και άλλα μέλη
η απάντηση εδώ.

Εάν εσύ θέλεις να μάθεις στα παιδιά σου να σκύβουν το κεφάλι στους πολιτικούς επειδή είναι ή θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, θα μου επιτρέψεις την επιλογή να κάνω την κόρη μου αλήτισα. Θα πρέπει να οικτίρεις και τον μικρό μου γιό, που θα τον μάθω βέβαια τα ίδια πράγματα.

Ρε πού πάει ο Θεός και δίνει παιδιά…
Το ότι στην Αττική οδό θα πλήρωνες κανονικά, εάν ήταν κρατική, το ξέρει κάποιος άλλος εκτός από εσένα? Είναι θέση κινήματος – φορέα- κόμματος ?
Είναι προσωπική μάχη με την εταιρία?

Είπα πουθενά να σκύβουμε το κεφάλι στην όποια εξουσία, εταιρία, <ηγετική > προσωπικότητα, πολιτικούς κ.α. ? (Το αντίθετο μάλιστα)
Θεωρείς αυτήν την κίνηση σοβαρή αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της ποιότητας των δρόμων στην Ελλάδα ?
Με το δεν πληρώνω λύνεται κάποιο πρόβλημα, φτιάχνονται οι δρόμοι ?
Εάν έχεις εσύ σοβαρή και υλοποιήσιμη πρόταση για τους δρόμους γράψε να δούμε τι έχεις στο μυαλό σου. Αν όχι, τότε προπαγανδίζεις μόνο αντίδραση ..που σημαίνει ότι κάπου, κάποιος έχει σκοτεινά συμφέροντα (όχι εσύ που αναμεταδίδεις).

Πληρώσεις δεν πληρώσεις νομίζεις ότι με ενδιαφέρει ? ή ενδιαφέρει εσένα και οποιονδήποτε τι κάνω εγώ όταν πλησιάζω διόδια και απλά βαριέμαι να σταματήσω… να ψάξω για ψιλά…ή το ότι δεν φοράω μερικές φορές κράνος θα το προβάλω σαν αγώνα κατά των ασφαλιστικών εταιριών που επέβαλαν αυτή την διάταξη στον Κ.Ο.Κ., γιατί πλήρωναν πολλές αποζημιώσεις για τραυματισμούς? Δηλαδή υπάρχει ανάγκη να ανάγουμε την ####### σε επιστήμη? Κάνε ότι θες αλλά μην το παίζεις Δον Κιχώτης και ντύνεις με κουλτούρα και αγωνιστικό πνεύμα την μακακία σου …
Όλοι κάνουμε μακακίες στο δρόμο, προβολή σαν κατόρθωμα, σαν πρότυπο σωστής συμπεριφοράς και δικαιολογίες δεν χρειάζονται.

Αυτό περί αλητείας που αναφέρεις …ξέρεις, δεν έχει σχέση με αγώνες – δικαιώματα – κατακτήσεις …
Reply With Quote