Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa
Ρε Νικόλα......
+1200     (ουτε συνενοημενοι να ειμαστε   )
|
Βασιλη ΠΡΕΠΕΙ να κατανοησουμε ΟΛΟΙ μας, οτι ασχετα με την μαρκα, ασχετα με το αν οδηγαμε αυτοκινητο- μηχανη, πιλοταρουμε αεροπλανο-ελικοπτερο κτλ κτλ...
Ολα χαλανε, ΟΛΑ μα ΟΛΑ!!!!
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ!!!
Συμφωνω με το φιλο στο θεμα πχ του κορδονιου, αλλα διαφωνω παλι πχ με τις υψηλες ταχυτητες (μιλω για τα δυο συγκεκριμενα παραδειγματα, χωρις να θελω να περιορισω το θεμα ασφαλειας μονο σε αυτα).
Ο μηχανολογικος, ασταθμητος παντα παραγοντας, δεν καταλαβαινει απο πχ ευθειες (Α, εγω ξερω που να το τρεχω το εργαλειο, μονο σε ευθειες που ξερω, και οταν εχω... ορατοτητα ) ή στοφες, ανηφορες ή κατηφορες κτλ..
Μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να συμβει το οποιοδηποτε μηχανολογικο-ηλεκτρικο προβλημα!
Και θα μου πεις:
Αφου ειναι ετσι, ας καθησουμε ολοι σπιτια μας, να κινδυνευουμε λιγοτερο!!!
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση αυτο.
Αυτο που λεω ειναι να μην εχουμε ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη σε οτι "οδηγουμε" και να μην το υπερεκτιμαμε!
Ποσο μαλλον να το κανουμε αυτο, αναλογα με την αξια του. Δηλαδη, πληρωσα για το ακριβοτερο μηχανημα της αγορας.... αρα δεν παθαινει ποτε τιποτα!!
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Μπορει να πει καποιος παλι, οτι εγω ειχα φιλο που δεν ετρεχε, δεν... δεν... δεν... και επαθε αυτο και αυτο και αυτο....
Εγω παλι θα πω:
Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι μπορει να σου συμβει!
Μπορεις ομως, να μην το... "κυνηγας" να συμβει!!!
Και θα κλεισω λεγοντας παλι οτι:
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ!!!