Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω καθώς είμαι και νέος στο forum. Ο λόγος λοιπον που γράφω είναι ότι ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας R 1200GS.
Αυτή τη στιγμή οδηγώ μια πανέμορφη ιταλίδα ένα Piaggio Beverly 300 (και παρακαλώ μη γελάσετε) και το στήσιμό του, τα χοντρά του λάστικα, τα 170 κιλά του και γενικά η οδική του συμπεριφορά μόνο με scooter δεν το κάνει να μοιάζει.
Ωστόσο με περιορίζει αρκετά στα ταξίδια μου γι' αυτό σκοπεύω να προχωρήσω στην παραπάνω αγορά. Θα ήθελα λοιπόν από σας όσες περισσότερες πληροφορίες γίνετε σας παρακαλώ ώστε να κατασταλάξω στο αν κανω τη σωστή επιλογή. Π.χ.:
- Τιμές service (μικρό - μεγάλο)
- Τέλη κυκλοφορίας
- Ασφάλεια
- Κατανάλωση (μέσα - έξω - μεικτό)
- Αγορά από ποιον αντιπρόσωπο
- Γενικά κάθε πληροφορία που πιστεύετε ότι θα με βοηθήσει
Σημειωτέον ότι πουλάω και το αυτοκίνητο και θα την έχω ως μόνιμο μεταφορικό μέσο. Θα τη χρησιμοποιώ καθημερινά και στη δουλειά μου, στην οποία κάνω αρκετά χλμ. μέσα και έξω από τον αστικό ιστό.
Σίγουρα κάποια από αυτά μπορώ να τα δω και απο το επίσημο site αλλά ενδιαφέρομαι για τις εμπειρίες σας από τη χρήση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, σας ευχαριστώ για όλα τα υπόλοιπα που έχω διαβάσει σε ένα από τα καλύτερα forum που έχω πραγματικά συναντήσει.