View Single Post
Παλιό 24-07-2011, 19:09
Magelanos Ο/Η Magelanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: Κ1200S
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009-ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

2-8-09- ΚΥΡΙΑΚΗ: Το βράδυ άκουγα σαν να έβρεχε, αλλά ήμουν στον ύπνο μου και δεν έδωσα σημασία. Το πρωί είχε συννεφιά και όντως ήταν βρεγμένα. Ωραία λέω ακόμα δεν ξεκίνησα το ταξίδι και θα φορέσω αδιάβροχα. Αφού τέλειωσα με το πρωινό, 9:30 και ξεκινώ. Σήμερα έχω σκοπό να φτάσω μέχρι την πόλη (Nansy-Γαλλία). Έχει βγει και λίγο ήλιος αλλά έχει αρκετή ψύχρα. Πιάνω τον δρόμο παράλληλα με την λίμνη, που είναι και ο (31-Ε54). ο δρόμος είναι επαρχιακός αλλά πολύ καλή άσφαλτο λίγο κίνηση, αλλά αξίζει από θέμα ομορφιάς. Περιττό να πω μέχρι να φτάσω το (Freiburg-Γερμανία) έχω φάει αρκετή βροχή, και έχω λατρέψει ξαφνικά τα αδιάβροχα!!!!

Σε λίγο πλησιάζω σύνορα, και μπαίνω από την πόλη (Βreisach-Γερμανία).

Με το που μπαίνω (Γαλλία) ο δρόμος αλλάζει σε (D-415) μέχρι την πόλη (Colmar-Γαλλία). Μετά από λίγο με βγάζει αυτοκινητόδρομο στον (Ε35-Α5) προς (Strasbourg-Γαλλία). Εγώ έπρεπε να βγω στην έξοδο 23 για να ξαναμπώ στον (D-415), αλλά δεν πείρα χαμπάρι μέχρι την έξοδο 11 όπου κατάλαβα ότι σε λίγο φτάνω (Strasbourg-Γαλλία). Βγαίνω έξω στην πόλη (Obernai-Γαλλία) η οποία είναι και πανέμορφη, μέχρι μου πέρασε από το μυαλό να διανυκτερεύσω. Αλλά τελικά συνέχισα για την (Nancy-Γαλλία).

Και εδω που είχα φτάσει η μόνη διαδρομή ήταν μέσο (Strasbourg-Γαλλία) με τον (D-1004) που μετά από λίγο πιάνω τον (N4) και με βροχή και αρκετή ταλαιπωρία, φτάνω στην (Nancy-Γαλλία).Πάω κατευθείαν στο ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας Ibis όπου και διανυκτερεύω για δυο νύκτες, αφού δεν έχω χρόνο ούτε όρεξη να δω την πόλη σήμερα. 500χιλ και όχι με τις καλύτερες συνθήκες είμαι μόνο για ξεκούραση και τίποτα άλλο....

Reply With Quote