25-07-2011, 17:53
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis
τα λεφτά απο τα τέλη κυκλοφορίας,μπορεί να μου πει κανένας που πάνε?
|
Στα ταμεία των κατά τόπους Δήμοτικών Αρχών.
Γιάννη, με τον TEOSS η αλήθεια είναι ότι έχω μια μακρά, εκ μέρους του, ιστορία φιλοφρονήσεων. Ειδικότερα στην αρχή, που δεν ήξερα.
Σε αυτό το thread απάντησα, διότι όπως έγραψα φωτογράφιζε εμένα και την σχέση μου με την κόρη μου και την ηθικοπλαστική πλευρά αυτής της σχέσης. Επίσης απάντησα διότι στο forum γράφουν και παιδιά στην ηλικία της κόρης μου, που καλό θα ήταν να μαθαίνουν το τι συμβαίνει στην ζωή, να το αξιολογούν και να πράττουν ανάλογα. Αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι, που σκέφτηκα ότι επειδή πίνουμε και έναν καφέ, καλό θα είναι οι άνθρωποι να μην με θεωρούν όλα αυτά, που μου προσάπτει, ήτοι μπαταξή ή κακόβουλο ή τσαμπατζή ή ψευτόμαγκα ή ντοπαρισμένο φασίστα ή κινηματία ή κομμ#####στή ή κομματόσκυλο ή αστείο ή προπαγανδάτορα ή φερέφωνο σκοτεινών κέντρων ή ανόητο Δον Κιχώτη ή απλά ###### και όχι λεβεντο######, που εγώ νόμιζα ότι είμαι και άλλα γραφικά.
Ένας απλός ανθρωπάκος είμαι παιδιά, που μόλις γύρισα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
...για να το συνεχίσω διότι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τα γραφόμενά σου, θεωρώ ότι κάποιος όταν γράφει μια άποψη, ο απώτερος σκοπός είναι να πείσει για τις απόψεις του, σωστά? Με τέτοιους χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις, παίρνει κανείς ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, ν'εστ πα? (για να πετάξω και το γαλλικό μου   )
|
Βρε δεν πα... Σας το έχω ξαναγράψει, ανάποδα greekenglish, proti for a vlepo. Πρέπει να έρθω να σας γνωρίσω από κοντά. Σίγουρα μυρίζομαι, τα γραφόμενά σας, να εξυπηρετούν διάφορα κέντρα σκοτεινών δυνάμεων, που μάλλον προσβλέπουν στην καταστροφή της χώρας μας.
|