View Single Post
Παλιό 23-06-2009, 13:52
nikosf800 Ο/Η nikosf800 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Μoto: F800GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikosf800 Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαι εγώ δεν το γνωρίζω το παληκάρι αλλα έχω δει το πρόβλημά του πολλές φορες σε πολλα φόρουμ και δεν καταλαβαίνω μερικούς εδωμέσα.Δηλαδη αμα σου κάνουν τη στραβή απαγορευεται να πάμε στα δικαστιρια να βρουμε το δίκιο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα τύχαινε στον καθένα να δούμε πωσ θα τρέχανε στους δικιγόρους !!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pepax66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νίκο,

Κανείς δεν διαφώνησε με τον Γιώργο σε ότι ανέφερε σχετικά με την Ελληνική αντιπρόσωπευση της BMW και όχι μόνο συμπάσχουμε αλλά και, εάν είχατε διαβάσει προηγούμενα post δικά μου και άλλων φίλων, θα βλέπατε πως όχι μονο δικηγόρο αλλά και εφέτη ανακριτή προτείνουμε να χρησιμοποιήσει για να βρει το δίκιο του. Οι ενστάσεις όλων μας είναι στα άλλα όπως χαρακτηρισμοί κατά των forum που τα "παίρνουν" και κατά των αναβατών BMW που όπως λέει καβαλάμε σκουπίδια και έχουμε συνδέσει το εγώ μας και πολλά άλλα με την μηχανή που καβαλάμε!

ζητάω συγνώμη.Δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα.Νόμιζα οτι δεν συμφωνούσατε για να πάει σε δικιγόρο.Τώρα τα διάβασα ολα κια .......
Δεν συμφωνώ με το παληκαρι.Ειναι ντροπη να βρίζει το φορουμ χωρις να υπάρχει λόγος.
Reply With Quote