View Single Post
Παλιό 28-07-2011, 03:57
aimilia Ο/Η aimilia βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: peiraias
Προεπιλογή Απάντηση: Volvo XC90 Summum - 2.5T AWD - 2006 !!!

Γειά, ειμαι καινούρια εδώ και μάλλον η μόνη γυναίκα στη παρέα των 9 σελίδων συζήτησης που διάβασα με προσοχή. Θέλω το αυτοκίνητο σου Κώστα και μάλιστα άμεσα. Σε λίγες μέρες φεύγω διακοπές με ένα ίδιο αυτοκίνητο 2 χρόνια μεγαλύτερο. Το αλλάζω για τον ίδιο λόγο που θες και εσύ κάτι πιο καινούριο. Αύριο θα δώσουν την προκαταβολή και ίσως το πάρουν αμέσως γιατί είναι σε πολύ καλή παρόμοια με το δικό σου. Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει δει ένα σε αγγελία αρκετά φτηνότερο χωρίς dvd και τα ρέστα αλλά έχει κολλήσει γιατί έχει ηλιοροφή. Εγώ δεν θέλω μάντρα αλλά προτιμώ ιδιώτη. Αν συμφωνήσουμε και μπορείς θα πάρεις τα λεφτά άμεσα και όλα μαζί γιατί φεύγω την Δευτέρα και δεν έχω ιδέα ποιο ακριβώς αυτοκίνητο θα φορτώσω, το δικό μου ή ένα καινούριο Volvo (το δικό σου θα ευχόμουν). Ξέρω πως ήδη νιώθεις ότι το πουλάς πολύ φτηνά αλλά θα σου ήμουν ευγνώμων αν έκανες μια λίγο-λίγο καλύτερη τιμή για να έχω να πατήσω κάπου και να τον πείσω. Ευχομαι να βρούμε μία λύση που να βολεύει και τους δυο. Σ'ευχαριστω. Συγνώμη αν σε κούρασα.
Reply With Quote