View Single Post
Παλιό 01-08-2011, 00:00
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Μούδιασμα Καρπών στην οδήγηση - Έχει τύχει σε κανένα ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikleve Εμφάνιση μηνυμάτων
Το προβλημα σου λεγεται "συνδρομο καρπιαιου σωληνα" και ταλαιπωρει αρκετους που κανουν χειρωνακτικη εργασια! Το μουδιασμα εμφανιζεται κατα την παρατεταμενη θεση του χεριου με ανοικτο το γκαζι, γι αυτο και σου ξεμουδιαζει οταν αφηνεις το γκαζι και καμπτεις το χερι (σαν κουταλα) προσ τα κατω.. Ωστοσο, επειδη οφειλεται στην πιεση του μεσου νευρου, λογικα πρεπει να μουδιαζουν τα δυομιση δακτυλα(μικρο, παραμεσος και ο μισος μεσος). ισως στη δικη σου περιπτωση πιεζονται και διπλα νευρα. Μου συμβαινει και εμενα, γι αυτο το cruise control ειναι πολυ χρησιμο.. Στην αντβε μου ειχα βαλει ενα χειροκινητο cruise control απο το motoraid..H k1300gt που εχω τωρα εχει ηλεκτρονικο!
Δυστυχως η θεραπεια ειναι χειρουργικη.. Γινεται σχαση του περιβληματος στον καρπο (εξου και καρπιαιος σωληνας) που περιβαλει τενοντες και νευρα ωστε να μην υπαρχει πιεση..

Ότι ειπε ο συνφορουμιτης..Δεν είναι τπτ εάν δεν θες να σε τραβάνε στα χειρουργια ένα cruise και τελειωσες...... Το δουλεύω εγω και είναι τέλειο,και μην σε φοβηζουν ότι ( δεν θα κλείσει και τι θα κανείς άμα θες να κοψεις) κτλ, σε πληροφορώ ότι κοβεις κα-νο-νι-κα!!!!!!!!
Reply With Quote